Shape
carespot.gr
carespot.gr

10 best sellers αρώματα για τις γιορτές που θα βρεις στο φαρμακείο!

Carespot Pharmacy
CARESPOT PHARMACY
Φαρμακείο

11 Δεκεμβρίου 2016

Βαριά και πικάντικα ή δροσερά και ανάλαφρα; Εξωτικά, μυστηριώδη ή clean cut; Τα αρώματα χωρίζονται σε πολλές κατηγορίες και οι μυρωδιές είναι άπειρες. Ό,τι και αν σου αρέσει μπορείς να βρεις, είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα, τα best sellers αρώματα για τις γιορτές στο φαρμακείο, το πιο hot spot σημείο φροντίδας! Αρκεί να ξέρεις τι ζητάς από το άρωμά σου.


Τα αρώματα έχουν τρεις βασικές νότες

Τις νότες κορυφής: που είναι η οσμή που αποκαλύπτεται αμέσως με το βάλεις πάνω σου το άρωμα. Αυτές οι νότες εξατμίζονται γρήγορα αλλά αυτές ευθύνονται για την αγορά ή όχι του αρώματος.

Μεσαίες νότες: Εμφανίζονται μόλις εξατμιστούν οι πρώτες νότες δύο λεπτά και διαρκούν μέχρι και μία ώρα, μετά τον ψεκασμό του αρώματος.

Νότες βάσης: Μαζί με τις μεσαίες, αυτή είναι η καρδιά του αρώματος. «Σταθεροποιούν» το άρωμα και του δίνουν βάθος και διάρκεια. Κάνουν την εμφάνιση τους συνήθως μισή ώρα αφού έχεις βάλει το άρωμα, όταν αυτό αρχίζει να στεγνώνει. Κάποιες νότες μπορεί να μυρίζουν μία ολόκληρη μέρα πάνω στο δέρμα σου. Γι΄αυτό όταν επιλέγεις ένα άρωμα φρόντισε να μην παρασύρεσαι από την πρώτη εντύπωση που σου δημιουργεί ένα άρωμα. Δοκίμασε πρώτα και άφησε λίγο χρόνο πριν το αγοράσεις. Αν έχεις βρει το άρωμα που σου αρέσει υπάρχουν και οι πιο οικονομικές εκδοχές του που θα βρεις στο φαρμακείο, στο σημείο φροντίδας!

 

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ

Αν σου αρέσουν τα ξυλώδη δοκίμασε το ΑΡΩΜΑ τύπου Burberry Men του οίκου Burberry.

Οι δημιουργοί του αρώματος είναι οι Michel Almairac και η ομάδα Creations Aromatiques. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και όλες τις εποχές ενώ είναι ιδανικό και για σημαντικές περιστάσεις. Προσδίδει μία αύρα φρεσκάδας, δροσιάς και ακαταμάχητης γοητείας. Οι νότες κορυφής περιέχουν θυμάρι, λεβάντα, μέντα και περγαμόντο, οι μεσαίες νότες γιασεμί, βρύα δρυός, σανταλόξυλο, γεράνι και κέδρος και αυτές της βάσης κεχριμπάρι, μόσχο και βανίλια.

Αν σου αρέσει η φρεσκάδα επίλεξε ένα ΑΡΩΜΑ τύπου Polo Sport του οίκου Ralph Lauren.

Ο δημιουργός του αρώματος είναι ο  Harry Fremont και είναι ένα άρωμα κλασικό και ταυτόχρονα μοντέρνο, ευκολοφόρετο και αναζωογονητικό. Προσδίδει μια αύρα ισορροπίας, κομψότητας, φρεσκάδας και ακαταμάχητης γοητείας. Οι νότες κορυφής περιέχουν λεβάντα, νερολί, μέντα, αλδεΰδες, περγαμόντο, αρτεμισία, λεμόνι και μανταρίνι, οι μεσαίες νότες γεράνι, τριαντάφυλλο, φύκια, κυκλάμινο, ροδόξυλο Βραζιλίας, γιασεμί και τζίντζερ και οι νότες βάσης κέδρος, μόσχος, σανταλόξυλο, ξύλο γκουαϊάκ και κεχριμπάρι.

Αν σου αρέσουν τα πιο βαριά επίλεξε ένα ΑΡΩΜΑ τύπου Bvlgari man του οίκου Bvlgari.

Ο δημιουργός του αρώματος είναι ο Alberto Morillas. Στις νότες κορυφής υπάρχουν τα: λευκό αχλάδι, περγαμόντο, φύλλο βιολέτας και λωτός, στις μεσαίες νότες κεχριμπάρι, διάφορες ξυλώδεις νότες, σανταλόξυλο και έλαιο βετιβέρ και στις νότες βάσης σπόρος Τόνκα και μόσχος. Είναι ένα διαχρονικό αντρικό άρωμα και φοριέται από όλες τις ηλικίες και περιστάσεις. Προσδίδει μία αύρα δυναμικότητας, ερωτισμού, αυτοπεποίθησης και σταθερότητας.  

Αν σου αρέσουν τα πικάντικα επίλεξε ένα ΑΡΩΜΑ τύπου Hugo του οίκου Hugo Boss που δημιούργησε ο Bob Aliano.

Ο πικάντικος συνδυασμός του αρώματος αυτού το κάνει ξεχωριστό. Στις νότες κορυφής έχει πράσινο μήλο, γκρέιπφρουτ, βασιλικός, λεβάντα και μέντα, στις μεσαίες νότες φασκόμηλο, γιασεμί, γαρύφαλλο και γεράνι και στις νότες βάσης που είναι κέδρος, πατσουλί και έλατο.

Mία ακόμη επιλογή στην ίδια κατηγορία είναι το άρωμα Mountain Pepper/Bergamot/Coriander της KORRES.

Εκπέμπει μοναδικά αρώματα από Περγαμόντο, Κορίανδρο, Λεβάντα, Δαμάσκηνο και Μήλο. Τα αρώματα αυτά έρχονται να δέσουν σ’ έναν εκρηκτικό συνδυασμό με τη βάση του αρώματος οι ξύλινες διαθέσεις. Το Mountain Pepper, που το έλαιό του προέρχεται από τον καρπό των μούρων, ενός τροπικού φυτού, δίνει γλυκύτητα στο άρωμα που θυμίζει λεμόνι. Το Περγαμόντο, το φρούτο των αντιθέσεων, προσφέρει μια γλυκόπικρη νότα και σου χαρίσει ζεστασιά αλλά και ζωντάνια. Ο Κορίανδρος κατέχει την ξύλινη χροιά του αρώματος και εκπέμπει εμπιστοσύνη αφού από την αρχαιότητα χρησιμοποιήθηκε για το εξαιρετικό του άρωμα σε παρασκευάσματα καλλυντικών.


ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ

Αν σου αρέσουν τα λουλουδένια προτίμησε ένα ΑΡΩΜΑ τύπου J ’Adore.

Το άρωμα τύπου J ’Adore είναι ένα λουλουδένιο άρωμα του οίκου Dior που δημιούργησε ο Calice Becker. Είναι ένα διαχρονικό άρωμα που φοριέται από όλες τις ηλικίες και σε όλες τις εποχές και περιστάσεις.  Προσδίδει μια αύρα κομψότητας, φρεσκάδας, θηλυκότητας και σταθερότητας.  Οι νότες κορυφής είναι η μανόλια, το πεπόνι, το ροδάκινο, το αχλάδι, το περγαμόντο και το μανταρίνι, οι μεσαίες περιλαμβάνει δαμάσκηνο, βιολέτα, ορχιδέα, φρέζια, γιασεμί, κρίνος της κοιλάδας και τριαντάφυλλο και στη βάση υπάρχει μόσχος, βανίλια, κέδρος και βατόμουρο.

Αν σου αρέσουν τα μπαχαρικά τότε επίλεξε ένα ΑΡΩΜΑ τύπου Poison του οίκου Dior.

Ο κατασκευαστής του αρώματος αυτού είναι ο Edouard Flechier. Οι νότες κορυφής έχουν δαμάσκηνο, ροδόξυλο Βραζιλίας, άγρια μούρα, γλυκάνισος και κόλιανδρος, οι μεσαίες νότες γιασεμί, τουμπερόζα, κανέλα, τριαντάφυλλο, γαρύφαλλο, άνθος πορτοκαλιού Αφρικής, θυμίαμα και γλυκό μύρο και οι νότες βάσης σανταλόξυλο, βανίλια, ηλιοτρόπιο, κέδρος Βιρτζίνιας και κεχριμπάρι. Είναι ένα διαχρονικό γυναικείο άρωμα που μπορεί να φορεθεί σε όλες τις περιστάσεις. Προσδίδει φινέτσα, κομψότητα, αναζωογόνηση, θηλυκότητα και μια αύρα αυτοπεποίθησης. 

Αν σου αρέσουν τα πικάντικα τότε επιλέξε το άρωμα Prodigieux le Parfum® Aρωμα της NUXE.

Ένα μοναδικό eau de parfum, που γεννήθηκε από το θρυλικό άρωμα του Huile Prodigieuse. Συνδυάζει πικάντικες νότες από μανταρίνι και νέρολι, με μία καρδιά από λουλούδια σε μια αισθησιακή βάση βανίλιας και καρύδας.

Αν σου αρέσουν τα γλυκά αρώματα επίλεξε το Velvet Orris/Violet/White Pepper της KORRES.

Είναι ένα θεσπέσιο γυναικείο άρωμα, χρησιμοποιώντας τα πιο εκλεπτυσμένα άνθη, χαρίζοντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

 Το Velvet Orris/Violet/White Pepper συνδυάζει με εξαιρετικό τρόπο γλυκά και θηλυκά αρώματα με δυναμικές κι αναζωογονητικές πινελιές. Θα αισθανθείς με τη πρώτη τους μοναδικούς τόνους από Άνθη Ίριδας, Βιολέτας, Crenberry, Χαβιάρι και Πορτοκαλιού. Το Velvet Orris ή αλλιώς η Ίριδα, χαρίζει στο άρωμα μία απαλή, διακριτική και γλυκιά αίσθηση πούδρας που τη συμπληρώνει η δυναμική πλευρά του ξύλου. Η Βιολέτα χαρίζει ρομαντισμό και γλυκές νότες στο άρωμα και το άσπρο πιπέρι με την ήπια γεύση αλλά έντονο άρωμα θα διατηρήσει την ισορροπία ανάμεσα στις αντιθέσεις με εξαιρετικό τρόπο.

Αν σου αρέσουν τα κλασικά αρώματα επίλεξε ένα ΑΡΩΜΑ τύπου Chanel No5 του οίκου Chanel.

Ο δημιουργός του αρώματος είναι ο Ernest Beaux. Μυρίζοντάς το σου αφήνει μια πληθώρα από φρουτώδεις νότες. Οι νότες κορυφής έχουν λεμόνι, Υλάνγκ Υλάνγκ, νερόλι, περγαμόντο, Αλδεΰδες, οι μεσαίες γιασεμί, ίριδα, κρίνο της κοιλάδας, ρίζωμα ίριδας και τριαντάφυλλο και οι νότες βάσης που είναι πατσουλί, μοσχογαλή, βρύα δρυός, αμπέρι, σανταλόξυλο, βετιβέρ, μόσχος και βανίλια. Πρόκειται για ένα διαχρονικό άρωμα που φοριέται από όλες τις ηλικίες και σε όλες τις περιστάσεις. Προσδίδει μια αύρα θηλυκότητας, κομψότητας, ερωτισμού και σαγηνευτικής γοητείας. 


Χώρος ζωής, σημείο φροντίδας #carespot

 

 

 

 

Σχολίασε

Γράψε ένα σχόλιο για ένα άρθρο και κέρδισε 50 πόντους!

για να σχολιάσεις. Αν δεν έχεις λογαριασμό, δημιούργησε σε 1' .