Shape
carespot.gr
carespot.gr

4 αρώματα Caudalie ιδανικά για το καλοκαίρι

Carespot Pharmacy
CARESPOT PHARMACY
Φαρμακείο

19 Ιουλίου 2024

Ο τρόπος που μυρίζει ένας άνθρωπος αποτελεί μέρος της γοητείας που ασκεί σε άλλο άτομο. Υπάρχει η φυσική οσμή κάθε ανθρώπου, δηλαδή οι φερομόνες στις οποίες έχουμε αναφερθεί εκτενώς σε άλλο blog (ΕΔΩ), αλλά και η οσμή του αρώματος που χρησιμοποιεί. Στο παρελθόν υπήρχε η άποψη ότι ένας άνθρωπος «πρέπει» να φοράει μόνο ένα άρωμα, εκείνο που ταιριάζει με τον τύπο της επιδερμίδας του. Πλέον αυτό έχει διαφοροποιηθεί αρκετά. Συστήνεται η εναλλαγή αρωμάτων. Κι αυτή η εναλλαγή μπορεί να αφορά την εποχή του χρόνου αλλά και την περίσταση. Π.χ. δεν γίνεται να φοράει κάποιος το ίδιο, «βαρύ», χειμωνιάτικο άρωμα και το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι απαιτεί διαφορετικού τύπου αρώματα και η Caudalie, η ιστορία της οποίας άρχισε τη δεκαετία του '90 στο Μπορντό και τα υπέροχα αμπέλια του, έχει μερικές εξαιρετικές προτάσεις για να «κλέψετε» τις... μύτες και τις καρδιές των άλλων. Τα παρακάτω υπέροχα 4 αρώματα είναι μοναδικά και παράλληλα unisex ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάλλιστα από γυναίκες αλλά και άντρες. 


1) Fresh Fragrance Fleur de Vigne: Έχετε περπατήσει ποτέ σε αμπελώνα τον Ιούνιο που ανθίζει το λουλούδι του αμπελιού, 110 μέρες πριν από τον τρύγο; Αν όχι, αυτό το άρωμα που έχει εμπνευστεί η Mathilde Thomas και υλοποίησε η κορυφαία αρωματοποιός Anne Flipo θυμίζει τον περίπατο που ξυπνάει τις αισθήσεις και τα συναισθήματα. Πρόκειται για δροσερό και ελαφρά αρωματισμένο νερό με νότες κέδρου, μανταρινιού και γκρέιπφρουτ του οποίου το ίχνος θυμίζει τη μυρωδιά του εφήμερου λουλουδιού που ανθίζει την αυγή. 

Το Fresh Fragrance Fleur de Vigne είναι unisex και κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας αλλά και για κάθε ώρα της ημέρας. Η σύνθεσή του είναι vegan με 94% συστατικά φυσικής προέλευσης χωρίς τεχνητές χρωστικές. Πέρα από γκρέιπφρουτ, μανταρίνι και κέδρο, το συγκεκριμένο άρωμα της Caudalie περιέχει και μια no-list η οποία περιέχει clean for skin, non irritating και clean for Planet συστατικά που σημαίνει ότι είναι καθαρά για το δέρμα και τον πλανήτη και δεν ερεθίζουν.

Αναφορικά με τις συμβουλές χρήσης, ψεκάστε στην επιδερμίδα ή τα ρούχα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Για να διαρκέσει περισσότερο το άρωμα συνδυάστε με το Fleur des Vignes Shower Gel κατά τη διάρκεια του ντους και ύστερα χρησιμοποιήστε το άρωμα. Ιδανικά ψεκάστε το άρωμα σε σημεία του σώματος που είναι πιο θερμά, π.χ. τον λαιμό, τους καρπούς ή τους αγκώνες. 

Επίσης τα Fresh Fragrance Caudalie δεν λεκιάζουν τα ρούχα καθώς δεν περιέχουν χρωστικές ενώ συστήνεται να μην εκτίθεστε απευθείας στον ήλιο αφού έχετε ψεκάσει στην επιδερμίδα αφού περιέχει οινόπνευμα και αιθέρια έλαια που μπορεί να προκαλέσουν φωτοευαισθησία. 


2) Fresh Fragrance Rose de Vigne: Με κύρια συστατικά το ραβέντι, το τριαντάφυλλο και τον λευκό μόσχο αυτό το άρωμα είναι ιδιαίτερα ρομαντικό και απαλό. Όταν το μυρίσει κανείς φέρνει στο μυαλό του τις νότες και τη λουλουδένια φρεσκάδα μιας αναρριχόμενης τριανταφυλλιάς την αυγή. Το άρωμα συνδυάζει και τις όξινες νότες από ραβέντι. Αποτελεί και το συγκεκριμένο άρωμα έμπνευση της Mathilde Thomas θυμίζοντας περίπατο ομορφιάς και αισθήσεων σε αμπελώνες. Δημιουργός του είναι ο κορυφαίος αρωματοποιός Ralf Schwieger ο οποίος πήρε την έμπνευση από το λευκό τριαντάφυλλο με τις δροσοσταλίδες της αυγής. 

Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας και κάθε ώρα της ημέρας ενώ η σύνθεσή του είναι κατά 91% με συστατικά φυσικής προέλευσης χωρίς τεχνητές χρωστικές. Πέρα από ραβέντι, τριαντάφυλλο και λευκό μόσχο στην πλήρη λίστα συστατικών του αρώματος βρίσκεται και μια σειρά no list όπου οι βασικοί κανόνες είναι clean for skin, non irritating και clean for Planet, δηλαδή καθαρά για το δέρμα και τον πλανήτη και που δεν προκαλούν ερεθισμούς. 

Το Fresh Fragrance Rose de Vigne είναι για κάθε στιγμή της ημέρας. Ψεκάστε στο δέρμα ή τα ρούχα ενώ για μεγαλύτερη διάρκεια του αρώματος χρησιμοποιείστε και το Rose des Vignes Shower Gel στο ντους και ύστερα ψεκάστε. Επιλέξτε για ψεκασμό τα σημεία του σώματος που έχουν θερμότητα όπως οι καρποί, ο λαιμός και οι αγκώνες. 

Το συγκεκριμένο άρωμα είναι κατάλληλο και για γυναίκες και για άνδρες, δεν λεκιάζει τα ρούχα και καλό θα είναι να μην εκτεθείτε απευθείας στον ήλιο αμέσως μετά τον ψεκασμό. 


3) Fresh Fragrance Eau des Vignes: Ο αισθησιασμός του λευκού μόσχου, και η φινέτσα της ίριδας «παντρεύονται» με το σπινθηροβόλο περγαμόντο και δημιουργούν αυτό το υπέροχο άρωμα. Η Mathilde Thomas το εμπνεύστηκε και το υλοποίησε ο κορυφαίος αρωματοποιός Alberto Morillas. Το άρωμα θυμίζει έναν όμορφο καλοκαιρινό και αισθητηριακό περίπατο στους αμπελώνες. 

Είναι ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Η σύνθεσή του είναι vegan, δίχως τεχνητές χρωστικές και με 89% συστατικά φυσικής προέλευσης. Είναι clean for skin, clean for planet και non irritating, δηλαδή καθαρό για το δέρμα, τον πλανήτη και δεν ερεθίζει. Ψεκάστε το Fresh Fragrance Eau des Vignes απευθείας στην επιδερμίδα ή και τα ρούχα τα οποία δεν λεκιάζει αφού δεν περιέχει χρωστικές. Επιλέξτε σημεία του σώματος με επιπλέον θερμότητα όπως οι αγκώνες, ο λαιμός και οι καρποί. Ιδανικά, για μεγαλύτερη διάρκεια αρώματος, κάντε ντους πρώτα με το Eau des Vignes Shower Gel και ύστερα ψεκάστε το άρωμα. 

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα και από άνδρες και από γυναίκες αφού είναι unisex ενώ συστήνεται η αποφυγή της έκθεσης στον ήλιο αμέσως μετά τη χρήση του αρώματος αφού περιέχει οινόπνευμα και αιθέρια έλαια που ενδέχεται να προκαλέσουν φωτοευαισθησία. 


4) Fresh Fragrance Thé des Vignes: Πόσο απαλό και αισθησιακό μπορεί να είναι ένα άρωμα; Το Fresh Fragrance Thé des Vignes θέτει νέα όρια σ' αυτό. Νότες λευκού μόσχου, νερολί και τζίντζερ εμποτισμένες με άνθη πορτοκαλιάς και γιασεμί προκαλούν τις αισθήσεις. Θυμίζουν τη στιγμή πριν πέσει ο ήλιος το βράδυ, όταν οι ακτίνες ραίνουν το αμπέλι με ένα τρυφερό μοσχάτο απόσταγμα. Εμπνευσμένες από τη Mathilde Thomas, ιδρύτρια της Caudalie, αυτές οι αισθησιακές νότες της Fresh Fragrance Thé des Vignes την οποία υλοποίησε ο σπουδαίος αρωματοποιός Jacques Cavallier δημιούργησαν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Αυτό το φίνο αρωματικό ίχνος του Thé des Vignes μπορεί να το βρει κανείς σε μια πλήρη σειρά προϊόντων σώματος για να ακολουθεί όλη τη ρουτίνα περιποίησης.

Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας και φυσικά για κάθε στιγμή της μέρας. Είναι δερματολογικά ελεγμένο με 89% συστατικά φυσικής προέλευσης και 100% plastic collect. Στο προϊόν υπάρχει οικολογική δέσμευση με γυάλινο βάζο και δοχείο αναπλήρωσης. Εξαιρούνται αντλίες και καπάκια από διάφορα υλικά, ανακυκλώσιμα μόνο στις Boutiques Caudalie χάρη στη συνεργασία με την εταιρεία TerraCycle. Όπως και στα υπόλοιπα αρώματα, έτσι και σ' αυτό, υπάρχει η no list της Caudalie με συστατικά φιλικά προς το περιβάλλον, συστατικά ζωϊκής προέλευσης και που μπορεί να προκαλέσουν ορμονικές διαταραχές. 

Ψεκάστε τη Fresh Fragrance Thé des Vignes στην επιδερμίδα ή τα ρούχα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Για μεγαλύτερη διάρκεια του αρώματος μετά το ντους χρησιμοποιήστε την Hyaluronic Nourishing Body Lotion και κατόπιν ψεκάστε τη Fresh Fragrance στα σημεία του σώματος που έχουν θερμότητα, π.χ. καρπούς, αγκώνες και λαιμό. Δεν λεκιάζει τα ρούχα αφού δεν περιέχει χρωστικές ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί από γυναίκες και άντρες. Τέλος συστήνεται να μη εκτίθεστε απευθείας στον ήλιο μετά τη χρήση του καθώς περιέχεται οινόπνευμα και αιθέρια έλαια που ενδέχεται να προκαλέσουν φωτοευαισθησία. 


Σχολίασε

Γράψε ένα σχόλιο για ένα άρθρο και κέρδισε 50 πόντους!

για να σχολιάσεις. Αν δεν έχεις λογαριασμό, δημιούργησε σε 1' .