Shape
carespot.gr
carespot.gr

5 μυστικά για καλύτερη στύση απόψε, χωρίς φάρμακα!

Carespot Pharmacy
CARESPOT PHARMACY
Φαρμακείο

10 Μαΐου 2016

Αντιμετώπισε τη στυτική δυσλειτουργία με τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής αλλά και με 5 μυστικά για καλύτερη στύση απόψε, χωρίς φάρμακα!


Ένα επεισόδιο στυτικής δυσλειτουργίας μπορεί να συμβεί στον καθένα και σίγουρα δεν είναι τόσο σημαντικό. Τί γίνεται όμως στην περίπτωση που αυτό επαναλαμβάνεται; Χρειάζεται άμεσα αντιμετώπιση γιατί με την πάροδο του χρόνου πιθανότατα να προκαλέσει άγχος, προβλήματα στη σχέση σου και να μειώσει την αυτοπεποίθησή σου. Ακόμη κι αν σου φαίνεται δύσκολο να μιλήσεις γι’ αυτό πρέπει να γνωρίζεις ότι είναι ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο μπορεί να αντιμετωπιστεί. Δες τα 5 μυστικά για καλύτερη στύση απόψε, χωρίς φάρμακα και λύσε το πρόβλημα φυσικά.


Τί μπορεί να προκαλέσει στυτική δυσλειτουργία                                         

Το άγχος, το κάπνισμα, η κακή διατροφή, η κατάθλιψη, η παχυσαρκία, οι ορμονικές διαταραχές όπως η μειωμένη τεστοστερόνη, η υψηλή χοληστερίνη και η υψηλή αρτηριακή πίεση, το μεταβολικό σύνδρομο, ο διαβήτης τύπου 2 και η καθιστική ζωή μπορεί να αυξήσουν τις πιθανότητες εμφάνισης στυτικής δυσλειτουργίας. Αλλά η κακή καρδιαγγειακή υγεία (καρδιακές παθήσεις, απόφραξη των αγγείων κλπ.) είναι η πρώτη αιτία για τη στυτική δυσλειτουργία.


Πώς μπορείς να το αντιμετωπίσεις

1 Πάρε τα κατάλληλα συμπληρώματα

Κάποια ουσίες που βρίσκονται σε συμπληρώματα διατροφής μπορεί να σε βοηθήσουν να λύσεις το πρόβλημα. Γι’ αυτό ψάξε για όσα περιέχουν:

> Gingko Biloba

Βελτιώνει την κυκλοφορία, ιδίως στα άκρα και τον εγκέφαλο καθώς και τη στύση στους άνδρες μετά από χρήση 7-8 εβδομάδων.

>L-αργινίνη

Διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία, μέσω των οποίων το αίμα διοχετεύεται στο πέος ενισχύοντας έτσι την στύση, ενώ κάνει το πέος περισσότερο ευαίσθητο αυξάνοντας τον οργασμό.

> Korean Ginseng

Είναι κατά της κόπωσης και αδυναμίας ενώ θεωρείται ανδρικό αφροδισιακό. Χρήσιμο σε περιπτώσεις πρόωρης εκσπερμάτισης.

> Epimedium

Πρόκειται για ένα βότανο της νότιας Κίνας, όπου χρησιμοποιείται ως αφροδισιακό και ως το κατεξοχήν φάρμακο για την καταπολέμηση της στυτικής δυσλειτουργίας. Περιέχει μία δραστική ουσία, την ικαρτίνη, η οποία συμβάλλει στην καλή κυκλοφορία του αίματος.

>Ashwagandha

Αυτό το ινδικό βότανο έχει τονωτικές ιδιότητες στη libido και μπορεί να βελτιώσει τις σεξουαλικές επιδόσεις ενώ συμβάλλει στην αντιμετώπιση και στον έλεγχο του στρες, της κατάθλιψης και της κόπωσης.

> Muira puama

Oι ιθαγενείς του Αμαζονίου θεωρούν αυτό το βότανο ισχυρό αφροδισιακό. Μάλιστα κλινική μελέτη αναφέρει ότι όσοι πήραν το βότανο βελτίωσαν κατά 62% την έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας και κατά 51% τα προβλήματα στύσης.


2 Θρέψε σωστά το σώμα σου

Η κακή διατροφή είναι ένας παράγοντας που μπορεί να ευνοήσει τη στυτική δυσλειτουργία αφού το πέος είναι ένα αγγειακό όργανο. Αν οι αρτηρίες μπλοκαριστούν από κορεσμένα λίπη και χοληστερόλη, τότε θα δημιουργήσουν προβλήματα και στην κυκλοφορία του αίματος προς το πέος. Απέφυγε την πρόσληψη τροφών που οδηγούν σε υψηλή χοληστερίνη και κατανάλωνε καθημερινά φρούτα και λαχανικά που περιέχουν πολλά αντιοξειδωτικά.


3 Ασκήσου

Η αεροβική άσκηση για 30 λεπτά καθημερινά μπορεί να σε σώσει. Σύμφωνα με έρευνα οι άνδρες που ασκούνται τακτικά μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο για στυτική δυσλειτουργία κατά 50%. Επίσης, η άσκηση μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του προστάτη κατά 53%.


4 Κόψε το κάπνισμα

Βλάπτει τα αγγεία του πέους και ευθύνεται για στυτική δυσλειτουργία. Η διακοπή του καπνίσματος θα επαναφέρει τα αγγεία σταδιακά καθώς και τη στύση σου.


5 Κάνε ψυχοθεραπεία

Αν η στυτική δυσλειτουργία έχει ψυχογενή αίτια τότε θα χρειαστεί να απευθυνθείς οπωσδήποτε σε έναν ψυχολόγο.

 

Χώρος ζωής, σημείο φροντίδας #carespot


Σχολίασε

Γράψε ένα σχόλιο για ένα άρθρο και κέρδισε 50 πόντους!

για να σχολιάσεις. Αν δεν έχεις λογαριασμό, δημιούργησε σε 1' .

Σχόλια κοινού

carespot.gr
Nastos 2 Μαΐου 2021
Πολύ χρήσιμα κ σωστά ολα