Shape
carespot.gr
carespot.gr

5 πράγματα που δεν ξέρεις για το ηλεκτρονικό τσιγάρο

Carespot Pharmacy
CARESPOT PHARMACY
Φαρμακείο

5 Νοεμβρίου 2016

Ήταν μόλις το 2010 όταν ο Τζόνι Ντεπ σε ένα στιγμιότυπο της ταινίας «Ο τουρίστας» εξήγησε τη χρήση του ηλεκτρονικού τσιγάρου στην Αντζελίνα Τζολί. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα προσφέρουν μια αποτελεσματική, λιγότερο επιβλαβή, εναλλακτική λύση στους καπνιστές που είτε δεν μπορούν είτε δεν θέλουν να το σταματήσουν. Τα προϊόντα απαλλάσσουν τον καπνιστή από την πίσσα και πολλές άλλες επικίνδυνες ουσίες που παράγει η καύση του συμβατικού τσιγάρου. Δες και άλλα 5 πράγματα που δεν ξέρεις για το ηλεκτρονικό τσιγάρο:


1) Το αποκτάς πολύ εύκολα σε e-shop

Σήμερα το να αποκτήσεις μια συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου είναι πολύ πιο εύκολο αφού τα e-shops προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα από τα προϊόντα που θα χρειαστείς όπως: ατμοποιητή, μπαταρία, φορτιστή και υγρό αναπλήρωσης. Επίλεξε από τη μεγάλη γκάμα που θα βρεις ΕΔΩ σε μοντέλα ηλεκτρονικού τσιγάρου και αξεσουάρ καθώς και πιστοποιημένα ασφαλή υγρά αναπλήρωσης από κορυφαίες εταιρίες.

 

2) Έχεις άπειρες επιλογές σε γεύσεις υγρών αναπλήρωσης

Θα βρεις πλήρη γκάμα απομιμήσεων γεύσεων γνωστών μαρκών τσιγάρων, καπνών πίπας και πούρων καθώς και διάφορα χαρμάνια όπως τουρκικό και σειρές υγρών όπως mystique, classic, elements που περιέχουν γεύσεις μάνγκο, βότκα, σοκολάτας, μπισκότο, καρύδα, φουντούκι, πεπόνι, μέντα, μπανάνα, μήλου, καπουτσίνο κ.ά.

 

3) Μπορείς να φτιάξεις εσύ τη γεύση σου

Αν θέλεις να αναμείξεις μόνος σου τα υλικά απλώς αγοράζεις τη βάση και το άρωμα που προτιμάς. Η βάση είναι είτε φυτικής προέλευσης (VG, δηλαδή γλυκερίνη) είτε φαρμακευτικής (PG, δηλαδή προπυλενογλυκόλη), ή είναι ανάμειξη των δύο.  

 

4) Τι να προσέξεις κατά την αγορά του

Χρειάζεται μια μικρή εξοικείωση με τις συσκευές όπως και με την επιλογή των υγρών. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο λειτουργεί με μικροηλεκτρονική τεχνολογία, παρέχοντάς σου την πραγματική εμπειρία του καπνίσματος χωρίς τις τοξικές ουσίες, που περιέχονται στα συμβατικά τσιγάρα. Δώσε ωστόσο ιδιαίτερη προσοχή στα εξής:

  • στον θάλαμο υγρού: να μην εμφανίζει διαρροές,
  • στην μπαταρία: να είναι αρκετά μεγάλη ώστε να μην ψάχνεις για πρίζες και,
  • στα υγρά: να προέρχονται από επώνυμη και αξιόπιστη αρωματοβιομηχανία, προκειμένου να ελέγχονται αυτά που «πίνεις». Ιδανικά να προτιμάς υγρά της εταιρίας NOBACCO καθώς στην παραγωγή και στον έλεγχό τους συμμετέχουν τα ελληνικά Πανεπιστήμια Πατρών, Θεσσαλίας, Κρήτης.

 

5) Το κόστος είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με το συμβατικό τσιγάρο

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο σου παρέχει μεγάλη οικονομία σε σχέση με το κόστος που θα που είχες αν κάπνιζες συμβατικά τσιγάρα. Θα ξοδέψεις περίπου από 18 έως 50 ευρώ για να ξεκινήσεις, ενώ το κόστος για τα υγρά που θα χρησιμοποιείς θα ποικίλει από 4,5 ευρώ για 10ml έτοιμου υγρού.

 

Χώρος ζωής, σημείο φροντίδας #carespot

Σχολίασε

Γράψε ένα σχόλιο για ένα άρθρο και κέρδισε 50 πόντους!

για να σχολιάσεις. Αν δεν έχεις λογαριασμό, δημιούργησε σε 1' .