Shape
carespot.gr
carespot.gr

7+1 tips ομορφιάς για να δείχνεις νεότερη

Carespot Pharmacy
CARESPOT PHARMACY
Φαρμακείο

10 Μαρτίου 2022

Πως θα μπορέσω να δείχνω νεότερη στο πρόσωπο; Αυτή την ερώτηση κάνουν όλες οι γυναίκες στον εαυτό τους στον καθρέφτη, σε καλές τους φίλες αλλά και αισθητικούς. Αλήθεια μπορεί μια γυναίκα να... ξεγελάσει τον χρόνο; Φυσικά και μπορεί αρκεί να φροντίζει σωστά και με επιμέλεια τον εαυτό της. Η σωστή περιποίηση είναι πάντα η απάντηση που κάνει δυνατό αυτό που μοιάζει ανέφικτο. Υπάρχει μια σειρά από μυστικά tips που δίνει ο σύμβουλος ομορφιάς του carespot και μπορείς να ακολουθήσεις κι εσύ και θα δεις εντυπωσιακά αποτελέσματα «ρίχνοντας» την ηλικία σου στα απαιτητικά και επικριτικά μάτια των άλλων. Είσαι έτοιμη; Σημείωνε! 


1.Διάλεξε με προσοχή τα προϊόντα μακιγιάζ. Είναι σημαντικό να δίνεις βάση στα συστατικά από τα οποία δημιουργείται μια κρέμα ή ό,τι άλλο αγοράζεις και αφορά την περιποίηση. Προτίμησε προϊόντα που περιέχουν αντιοξειδωτικά και ειδικά βιταμίνη C. Επίσης σημαντικά είναι και τα ρετινοειδή που αυξάνουν την ανανέωση των κυττάρων και την παραγωγή κολλαγόνου. 

2. Κάνε απολέπιση. Πιο must απ' αυτό δεν γίνεται. Όσο σημαντική είναι η ενυδάτωση, άλλο τόσο είναι να κάνεις απολέπιση στο πρόσωπο τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για να καθαρίζει το πρόσωπο, να ανοίγουν οι πόροι και να αναπνέει το δέρμα δείχνοντας πιο φρέσκο. 

3. Βάλε αντηλιακό. Ναι, και τον χειμώνα και το φθινόπωρο και την άνοιξη, όχι μόνο το καλοκαίρι και όταν πας στην παραλία. Κάθε μέρα όλη μέρα ακόμα και όταν πας για δουλειά. Η υπεριώδεις ακτινοβολία κάνει ζημιά στο δέρμα γι' αυτό πρέπει να φοράς προστασία. Τουλάχιστον δείκτη 30SPF πρέπει να έχει το αντηλιακό σου ή η κρέμα που έχει και αντηλιακό

4. Με μέτρο το foundation. Είναι η βάση του καθημερινού σου μέικ-απ και πρέπει να θυμάσαι ότι δεν είναι ποτέ χρήσιμες οι υπερβολές. Μην το παρακάνεις με το foundation λοιπόν γιατί σε μεγάλες δόσεις «βαραίνει» την επιδερμίδα και έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα απ' αυτά που ήθελες. 

5. Απέφευγε το glitter. Αρέσει σε αρκετές γυναίκες η λάμψη που δίνει το glitter στο πρόσωπό τους και περιέχουν προϊόντα ομορφιάς αλλά πρόσωπα που είναι ή θέλουν να δείχνουν νεανικά δεν έχουν ανάγκη την τεχνητή και υπερβολική λάμψη. Λάμπουν από μόνα τους ενώ, αντιθέτως, είναι πιθανό το glitter να υπογραμμίσει και τονίσει τις όποιες ρυτίδες.

6. Φτιάξε το φρύδι. Σημαντική παράμετρος στο πως δείχνει το πρόσωπο αποτελεί το φρύδι. Μην αμελείς και τη δική του περιποίηση. Το καλύτερο είναι να επισκεφθείς επαγγελματία στον τομέα αυτό ώστε να σχηματίσει έτσι το φρύδι σου που θα σε κάνει να δείχνεις νεότερη και να μην έχεις σχήμα που θα δίνει αίσθηση «κρεμασμένου» στο πρόσωπό σου. 

7. Μην αμελείς το λαιμό και τον σβέρκο. Η περιποίηση του προσώπου δεν πρέπει να σταματάει μέχρι το πηγούνι αλλά να κατεβαίνει πιο κάτω. Φυσικά να περιλαμβάνει όλο το λαιμό, ακόμα και το ντεκολτέ. Έχουν μεγάλη ανάγκη και αυτά τα μέρη του σώματος από ενυδάτωση και περιποίηση γιατί θα... μαρτυρούν πράγματα που δεν θες για την ηλικία σου. 


Extra info: «Μαρτυριάρικα» σχετικά με την ηλικία κάθε γυναίκας είναι τα χέρια. Γι' αυτό φρόντισέ τα εξίσου κι αυτά. Μην πλένεις πιάτα ή μην κάνεις δουλειές του σπιτιού (αγγίζοντας καθαριστικά) με γυμνά χέρια αλλά φόρα πάντοτε γάντια. Επίσης φρόντισε να τα ενυδατώνεις τακτικά. 


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού ιστοτόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στους αναγνώστες από επαγγελματίες υγείας, αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.


Χώρος ζωής, σημείο φροντίδας #carespot


Σχολίασε

Γράψε ένα σχόλιο για ένα άρθρο και κέρδισε 50 πόντους!

για να σχολιάσεις. Αν δεν έχεις λογαριασμό, δημιούργησε σε 1' .