Shape
carespot.gr
carespot.gr

After sun: Ποια συστατικά να αναζητήσεις για να σώσεις το δέρμα σου μετά τον ήλιο!

Carespot Pharmacy
CARESPOT PHARMACY
Φαρμακείο

19 Αυγούστου 2016

Εάν θέλεις να φροντίσεις την επιδερμίδα σου μετά τον ήλιο αναζήτησε αυτά τα συστατικά στα after sun που θα βρεις στο φαρμακείο, το δικό σου σημείο φροντίδας, και σώσε το δέρμα σου!


Αν και το δέρμα από μόνο του έχει την ικανότητα να επανακτά τα επίπεδα υγρασίας που είναι απαραίτητα για να παραμείνει ελαστικό η διαδικασία αυτή μειώνεται και φθείρεται από την έκθεσή σου στον ήλιο ενώ και το πέρασμα του χρόνου μειώνει τις λειτουργίες του δέρματός σου, με αποτέλεσμα αυτό να γίνεται πιο ευάλωτο, να ξεφλουδίζει ευκολότερα, να χάνει τη λάμψη του και το μαύρισμά σου να δείχνει θαμπό. Γι’ αυτό και η φροντίδα της επιδερμίδας μετά την ηλιοθεραπεία με προϊόντα after sun που θα προμηθευτείς από το δικό σου σημείο φροντίδας, το φαρμακείο, είναι πολύ σημαντική επειδή καταπραΰνει το δέρμα και το ενυδατώνει άμεσα προλαμβάνοντας το ενοχλητικό ξεφλούδισμα της επιδερμίδας, επιμηκύνοντας τη διάρκεια του μαυρίσματος και χαρίζοντάς σου ενυδάτωση.

Πότε μπορείς να χρησιμοποιείς τα after sun                                 

Αντικατέστησε τη συνηθισμένη σου ενυδατική κρέμα σώματος όλο το καλοκαίρι, ακόμα και στην πόλη, γιατί οι συνθέσεις των after sun είναι δραστικότερες και πιο πλούσιες σε ενυδατικά ή επανορθωτικά στοιχεία σε σχέση με τις απλές ενυδατικές κρέμες. Αυτά είναι τα συστατικά που πρέπει να αναζητήσεις στα after sun προϊόντα.

Για ενυδάτωση

Ψάξε για τα συστατικά: Καλέντουλα, βούτυρο Καριτέ, Ω3-Ω6 λιπαρά οξέα, Βιταμίνη Ε και προβιταμίνη Β5

Γιατί: Αυτά τα συστατικά ενυδατώνουν την επιδερμίδα, επανορθώνουν τις φθορές και προσφέρουν υψηλή προστασία κατά της πρόωρης γήρανσης. Παράλληλα, τα ταλαιπωρημένα κύτταρα του δέρματος «ξεδιψούν» κάνοντας την επιδερμίδα να δείχνει φωτεινή και υγιή. Δοκίμασε την Tol Velvet Soothing Cream Κρέμα Eντατικής Eνυδάτωσης της PHARMASEPT, η οποία χαρίζει απλότητα και ελαστικότητα στο δέρμα, ανακουφίζει από ερεθισμούς και κοκκινίλες και απορροφάται άμεσα χωρίς να αφήνει λιπαρή αίσθηση.

Για επανόρθωση της επιδερμίδας

Ψάξε για τα συστατικά: Aloe vera, βιταμίνες C και E, ψευδάργυρος, προβιταμίνη Β5.

Γιατί: Η aloe vera, οι βιταμίνες C και Ε, ο ψευδάργυρος έχουν την ικανότητα να ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα της επιδερμίδας και να επιβραδύνουν τα σημάδια της γήρανσης. Έχουν εξαιρετική ικανότητα στο να επουλώνουν πληγές και καψίματα, να διεγείρουν την ανάπλαση των κυττάρων αλλά και να φροντίζουν ερεθισμούς και ηλιακά εγκαύματα. Δοκίμασε το After Sun Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος Aloe Vera της KORRES που είναι ειδικά σχεδιασμένο για μετά από έκθεση στον ήλιο, πλούσιο με βιολογικά εκχυλίσματα ενεργής αλόης αλλά κι ένα πλήθος άλλων πολύτιμων συστατικών που βοηθούν στην επανόρθωση του δέρματος από την έκθεση στον ήλιο.

Επιπλέον, η προβιταμίνη Β5 ή η πανθενόλη, διαθέτει εξαιρετικές διεισδυτικές ικανότητες, πλούσιες ενυδατικές, αναπλαστικές και καταπραϋντικές αρετές. Χάρη στην πλούσια ενυδατική της δράση και τη μεγάλη διεισδυτικότητα, η πανθενόλη επιτυγχάνει να καταπραΰνει άμεσα τους μικροερεθισμούς της επιδερμίδας. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που αποτελεί βασικό συστατικό σε προϊόντα για την άμεση ανακούφιση της επιδερμίδας από έντονο κνησμό, ξηρότητα ή ηλιακό έγκαυμα. Μην πας πουθενά χωρίς την BEPANTHOL της Bayer! Η εγγυημένη φροντίδα της βασίζεται στην ειδική σύνθεση, η οποία περιέχει 5% προβιταμίνη Β5 (δεξπανθενόλη) και έχει διπλή δράση στο δέρμα.

Για τους ερεθισμούς

Ψάξε για τα συστατικά: Νερό και Υαλουρονικό οξύ

Γιατί: Η προστασία κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο είναι πολύ σημαντική για την επιδερμίδα μας όπως και η προστασία για μετά τον ήλιο. Η χρήση του ενυδατικού σπρέι νερού καταπραΰνει άμεσα την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα από τον ήλιο και της δίνει αίσθηση δροσιάς, ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενεργοποιεί τα κύτταρα για την φυσική παραγωγή υγρασίας και ταυτόχρονα ενεργοποιεί τους δείκτες αφυδάτωσης για την άμεση μεταφορά της υγρασίας στα κερατινοκύτταρα. Το νερό έχει καταπραϋντική δράση που δροσίζει άμεσα την καταπονημένη από τον ήλιο επιδερμίδα. Δοκίμασε το Anti Thermal Water Mist Ενυδατικό Spray για μετά τον Ήλιο της FREZYDERM, με πρωτοποριακή φόρμουλα, στηριγμένη στις άριστες ιδιότητες της Ακακίας, η οποία προσφέρει ενεργή κυτταρική ενυδάτωση. Επίσης, το Eau Thermale Thermal Spring Water Σπρέι Ιαματικού Νερού της AVENE, περιέχει το ιαματικό Νερό της Avène, που λαμβάνεται απευθείας από την Πηγή, διατηρεί άθικτες όλες τις καταπραϋντικές, αντι-ερεθιστικές και απαλυντικές ιδιότητές του και ενδείκνυται ειδικά για το ευαίσθητο, υπερευαίσθητο, αλλεργικό ή ερεθισμένο δέρμα.

Ο συνδυασμός Υαλουρονικού νατρίου, ενός ισχυρού ενεργού ενυδατικού συστατικού, και φυτικού συμπυκνώματος λιπιδίων με μαλακτικές ιδιότητες, συγκρατεί το νερό και ενυδατώνει σε βάθος την αφυδατωμένη από τον ήλιο επιδερμίδα. Δοκίμασε το αναζωογονητικό, ενυδατικό γαλάκτωμα IDEAL SOLEIL After Sun Ενυδατικό Γαλάκτωμα Προσώπου/Σώματος για όλους τους Τύπους Επιδερμίδας της VICHY, που περιέχει υαλουρονικό νάτριο και το ιαματικό νερό της Vichy, γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες.

Για να διατηρήσεις το μαύρισμά σου

Ψάξε για τα συστατικά: πούδρα από σπόρους φυσικού Χαρουπιού

Γιατί: Σε κάποιες από αυτές τις συνθέσεις, συναντάμε πούδρα από σπόρους φυσικού Χαρουπιού, ένα φυτικό ενεργοποιητή μαυρίσματος που προσφέρει ομοιόμορφο μαύρισμα, το ενισχύει και το παρατείνει για δύο εβδομάδες επιπλέον. H After Sun Λοσιόν Προσώπου/Σώματος για μετά τον Ήλιο της NUXE αποκαθιστά άμεσα την ισορροπία της επιδερμίδας και προσφέρει αναδόμηση και εξαιρετική ελαστικότητα.

Χώρος ζωής, σημείο φροντίδας #carespot

Σχολίασε

Γράψε ένα σχόλιο για ένα άρθρο και κέρδισε 50 πόντους!

για να σχολιάσεις. Αν δεν έχεις λογαριασμό, δημιούργησε σε 1' .