Shape
carespot.gr
carespot.gr

Αμπούλες ομορφιάς: Συμπυκνωμένες επαγγελματικές θεραπείες για την επιδερμίδα σου

Carespot Pharmacy
CARESPOT PHARMACY
Φαρμακείο

17 Νοεμβρίου 2016

Αντιγήρανση, σύσφιξη, λίφτινγκ, γέμισμα ρυτίδων και ενυδάτωση. Όλα αυτά πια περιέχονται σε μία μόνο μαγική σταγόνα που κάνει πέρα τα αμέτρητα στάδια περιποίησης της επιδερμίδας. Έτσι, μετά τις κρέμες, τις λοσιόν περιποίησης, τα primers και τις μάσκες ύπνου, ήρθαν στη ζωή μας οι αμπούλες ομορφιάς, οι πιο τέλειες συμπυκνωμένες επαγγελματικές θεραπείες για την επιδερμίδα σου!


Τι είναι οι αμπούλες ομορφιάς

Πρόκειται για συμπυκνωμένες συνθέσεις οι οποίες αντιμετωπίζουν ένα συγκεκριμένο πρόβλημα ή ανάγκη της επιδερμίδας, λειτουργώντας συνδυαστικά με μία κρέμα, χωρίς να επηρεάζουν τη δράση της, αντίθετα την ενισχύουν. Έτσι αντιμετωπίζεις π.χ. τη θαμπάδα, την κούραση, τις πανάδες ή την αφυδάτωση της επιδερμίδας με μία μόνο κίνηση. Οι αμπούλες μπορούν να αναμειχθούν με την κρέμα τους τη στιγμή της χρήσης για καλύτερα αποτελέσματα. Οι αμπούλες ομορφιάς είναι επαγγελματικά καλλυντικά με δραστικά συστατικά, φυσικής προέλευσης απόλυτα εξειδικευμένες για κάθε ανάγκη, επιδερμίδα και ηλικία και μπορούν να εφαρμοστούν στο σπίτι σου. Αυτές οι αμπούλες έχουν ισχυρή δράση και τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!


Τι κάνουν οι αμπούλες ομορφιάς

1.Φυσική αντιγήρανση

Περιέχουν συνδυασμό Βιταμινών Α, C και Ε σε υψηλή συγκέντρωση, και σύμπλεγμα Βιταμινών F και Β6 για εντατική ανοσο-προστασία της επιδερμίδας. Οι φυσικές, καθαρές βιταμίνες σταθεροποιούν τα κύτταρα και λειτουργούν ως «ενισχυτές» λάμψης και υγείας. Η ελαστικότητα του δέρματος ενισχύεται δραστικά και η ευεξία στην επιδερμίδα γίνεται άμεσα αισθητή, ενώ διαρκεί ακόμα και για μέρες! Οι αμπούλες προσώπου για φυσική αντιγήρανση και κυτταρική προστασία Multi Vitamin της ARCAYA περιέχουν ένα σύμπλεγμα φυσικών βιταμινών που σταθεροποιούν τη λειτουργία των κυττάρων της επιδερμίδας και δρουν ως ισχυρή προστασία κατά των ελεύθερων ριζών.

2.Ενυδάτωση και λείανση στις πρώτες ρυτίδες

Χαρίζουν ενυδάτωση μακράς διαρκείας και κλειδώνουν την υγρασία στην επιδερμίδα με υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους. Το υαλουρονικό οξύ σχηματίζει έναν μοναδικό σύνδεσμο στην κεράτινη στιβάδα, που σφραγίζει την υγρασία και αποτρέπει την απώλειά της, προάγοντας τη σταθερότητα της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα δίνει την αίσθηση γεμίσματος λεπτών γραμμών και ρυτίδων, χαρίζοντας ξεκούραστη και ανανεωμένη όψη. Για εντατική ενυδάτωση, ξεκούραστη όψη και γέμισμα πρώτων γραμμών με υαλουρονικό οξύ δοκίμασε τις  Hyaluron+ Αμπούλες Προσώπου για Εντατική Ενυδάτωση.

3.Σύσφιξη και επαναφορά του οβάλ

Στη σύνθεση περιέχεται καθαρό κολλαγόνο που σχηματίζει ένα φιλμ σύσφιξης και προστασίας στο πλέγμα της επιφάνειας της επιδερμίδας. Το περίγραμμα του προσώπου γίνεται πιο λείο και νεανικό. Η ικανότητα σύνδεσης της επιδερμίδας με το νερό αποκαθίσταται, προστατεύοντας από την απώλεια υγρασίας. Δοκίμασε τις αμπούλες προσώπου για εντατική σύσφιξη και αναζωογόνηση της επιδερμίδας Platinum Αμπούλες Προσώπου για Εντατική Σύσφιξη. Έχει αποτελεσματική δράση και σε δέρματα που έχουν ταλαιπωρηθεί από εξωτερικούς παράγοντες ή δέρματα με διεσταλμένους πόρους.

4.Ελαστικότητα και ανόρθωση

Οι αμπούλες ομορφιάς ενισχύονται με πολύτιμα συστατικά για το απαιτητικό και ώριμο δέρμα, για φρέσκια, αναζωογονημένη και ελαστική επιδερμίδα. Το φρέσκο εκχύλισμα χαβιαριού υποστηρίζει την μικροκυκλοφορία του δέρματος, προάγει την κυτταρική αναγέννηση και απαλύνει τις ρυτίδες. Η δομή της επιδερμίδας ενισχύεται, χαρίζοντας στο περίγραμμα του προσώπου σφριγηλότητα και ελαστικότητα, τόνωση του επιδερμικού ιστού και πυκνότητα. Τo εκχύλισμα χαβιαριού από αυγά οξύρρυγχου που περιέχουν διαθέτει μικρότερα μόρια πρωτεϊνών, τα οποία έχουν τη δυνατότητα να απορροφώνται βαθύτερα από την επιδερμίδα και να προσφέρουν πολύ ικανοποιητικό αποτέλεσμα αναγέννησης. Οι Caviar Αμπούλες Προσώπου για Ελαστικότητα & Ανόρθωση της ARCAYA έχουν υψηλή συγκέντρωση χαβιαριού για ελαστικότητα, ανόρθωση της επιδερμίδας.

5.Φροντίδα ματιών 

Η απαλή σύνθεσή της αναζωογονεί την περιοχή και αποσυμφορεί τα πρηξίματα. Οι μαύροι κύκλοι και οι λεπτές γραμμές βελτιώνονται, ενώ μεγάλες δόσεις ενυδατικών συστατικών προστατεύουν συστηματικά την περιοχή των ματιών. Ιδανική και ως βάση για το μακιγιάζ ματιών. Η ενισχυμένη αμπούλα περιποίησης Eye Repair Αμπούλες για την Περιοχή των Ματιών χρησιμοποιείται σαν αντιρυτιδική κρέμα ματιών εναλλακτική των ενέσιμων θεραπειών.


Χώρος ζωής, σημείο φροντίδας #carespot

 

 

 


Σχολίασε

Γράψε ένα σχόλιο για ένα άρθρο και κέρδισε 50 πόντους!

για να σχολιάσεις. Αν δεν έχεις λογαριασμό, δημιούργησε σε 1' .