Shape
carespot.gr
carespot.gr

Έξι σημεία που δεν είχες καν φανταστεί να βάλεις κονσίλερ

Carespot Pharmacy
CARESPOT PHARMACY
Φαρμακείο

3 Φεβρουαρίου 2021

Αν νομίζεις ότι στη χρήση του κονσίλερ (concealer) υπάρχει... μονόδρομος μπροστά σου σχετικά με το που πρέπει να το βάλεις, ξανασκέψου το. Ρωτήσαμε μερικούς επαγγελματίες make up artists (μακιγιέζ - ερ) και με τις πολύτιμες συμβουλές τους θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις τους ορίζοντες της περιποίησης το προσώπου σου και της ομορφιάς σου. Ιδού έξι σημεία του προσώπου σου που, πιθανώς, δεν είχες σκεφτεί καν να βάλεις κονσίλερ και καιρός είναι να αρχίσεις να το κάνεις...


  • Κάτω αλλά και πάνω από το φρύδι:

Κάνοντας μια λεπτή γραμμή τόσο πάνω όσο και κάτω από τα φρύδια σου θα τα τονίσει και θα τα κάνει να δείχνουν πιο έντονα «ανοίγοντας» και τα μάτια. Παράλληλα με αυτόν τον τρόπο ξανα...σχεδιάζεις τα φρύδια σου. 

  • Εσωτερικές γωνίες και κάτω από τα μάτια:

Για να ξεφορτωθείς τους μαύρους κύκλους, βάλε προϊόν ακριβώς πάνω σε αυτούς. Όμως, αν θες να δώσεις μεγαλύτερο... φως στα μάτια σου βάλε λίγο κονσίλερ ακόμα στο εσωτερικό της κάθε γωνίας των ματιών σου. 

  • Κατά μήκος της γέφυρας και προς το κέντρο της μύτης:

Απλώστε κονσίλερ στη γέφυρα και προς τα κάτω στο κέντρο της μύτης. Αυτό δεν θα «ανοίξει» απλά το χρώμα της μύτης σας και θα την κάνει να μοιάζει πιο λεπτή αλλά, γενικώς, θα φωτίσει το πρόσωπό σας. 

  • Γύρω από κάθε ρουθούνι:

Αυτή η περιοχή, συχνά, έχει κοκκινίλες και μερικές φορές ελαφρά σπασμένο / ξηραμένο δέρμα, ανάλογα και με την εποχή βεβαίως. Βάζοντας κονσίλερ στα ρουθούνια θα είναι πιο σωστός ο χρωματικός τόνος και στο σημείο και γενικώς του προσώπου σας. 

  • Γωνίες του στόματος:

Καθώς μεγαλώνουμε το δέρμα αρχίζει να χάνει την ελαστικότητά του και να χαλαρώνει. Το κονσίλερ στις εξωτερικές γωνίες του στόματος καλύπτει αυτή τη χαλάρωση και κάνει πιο λαμπερό το χαμόγελό σου. 

  • Κέντρο του πηγουνιού:

Καταπολέμησε την ερυθρότητα ή το σκούρο χρώμα κάνοντας έναν μικρό μισό κύκλο με κονσίλερ ακριβώς στην πτυχή του πηγουνιού σου. Αυτό θα βοηθήσει να τονιστεί περισσότερο το χρώμα στα χείλη σου.


Χώρος ζωής, σημείο φροντίδας #carespot

Σχολίασε

Γράψε ένα σχόλιο για ένα άρθρο και κέρδισε 50 πόντους!

για να σχολιάσεις. Αν δεν έχεις λογαριασμό, δημιούργησε σε 1' .