Shape
carespot.gr
carespot.gr

Ένα βραχιόλι που σε σώζει από τα κουνούπια!

Carespot Pharmacy
CARESPOT PHARMACY
Φαρμακείο

11 Αυγούστου 2021

Όταν ακούς τη λέξη βραχιόλι είναι φυσιολογικό ο νους σου να πηγαίνει σε κάποιο αξεσουάρ / κόσμημα που φοράς στον καρπό. Πως θα σου φαίνονταν αν αυτό το αξεσουάρ σε βοηθούσε να γλιτώσεις τις καλοκαιρινές επιδρομές κουνουπιών και λοιπών ιπτάμενων... αρπακτικών που θέλουν να σου ρουφήξουν το αίμα και να χαλάσουν την ξεγνοιασιά των διακοπών; Υπέροχο δεν ακούγεται; Ναι είναι και είναι και αληθινό συνάμα. Αν δεν έτυχε να υποπέσουν στην αντίληψή σου, υπάρχουν διαθέσιμα ειδικά εντομοαπωθητικά βραχιόλια. Γιατί να πάρεις κι εσύ ένα; Επειδή έχει πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα κλασικά και συνηθισμένα εντομοαπωθητικά. Ποιά είναι αυτά τα πλεονεκτήματα;


  • Σε... ακολουθεί παντού επειδή το φοράς στον καρπό ή τον αστράγαλο.
  • Είναι αδιάβροχο συνεπώς δεν πρέπει να ανησυχείς μην το βρέξεις και χάσει τις εντομοαπωθητικές ιδιότητες. 
  • Μπορεί να φορεθεί από ενήλικες αλλά και παιδιά από 2 ετών και άνω. 
  • Έχει διάρκεια ζωής μέχρι και 200 ώρες και μπορείς να μεγιστοποιήσεις αυτή τη διάρκεια τοποθετώντας το ξανά στο επανασφραγιζόμενο σακουλάκι του όταν δεν το χρησιμοποιείς. 
  • Είναι ασφαλές για την υγεία αφού πρόκειται για προϊόν που ΔΕΝ ψεκάζεις ή απλώνεις στο δέρμα σου ενώ (αναλόγως το προϊόν) ΔΕΝ περιέχει DEET ((N, N-διαιθυλο-m-τολουαμίδη) που ερεθίζει τα πιο ευαίσθητα δέρματα. 


Extra info: Προφανώς και το πόσο αποτελεσματικό είναι εξαρτάται από την ποιότητα του προϊόντος, το πόσο καιρό το χρησιμοποιείς και αν κάνεις ό,τι συστήνεται στις οδηγίες χρήσης. Προφανώς και παίζει ρόλο το πλήθος των κουνουπιών / σκνιπών που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Γι' αυτό εξάλλου είναι υπερ-απαραίτητο και ένα after bite προϊόν, δηλαδή για μετά το τσίμπημα.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού ιστοτόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στους αναγνώστες από επαγγελματίες υγείας, αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.


Χώρος ζωής, σημείο φροντίδας #carespot


Σχολίασε

Γράψε ένα σχόλιο για ένα άρθρο και κέρδισε 50 πόντους!

για να σχολιάσεις. Αν δεν έχεις λογαριασμό, δημιούργησε σε 1' .