Shape
carespot.gr
carespot.gr

Γιατί να επιλέξεις αυτά τα 7 αντηλιακά προσώπου από το φαρμακείο

Carespot Pharmacy
CARESPOT PHARMACY
Φαρμακείο

18 Αυγούστου 2016

Το πιο ιδιαίτερο σημείο σου θέλει πραγματική προστασία από τον ήλιο. Μάθε γιατί να επιλέξεις αυτά τα 7 αντηλιακά προσώπου από το φαρμακείο.


Η περιοχή του προσώπου αλλά και ο λαιμός είναι από τα πιο εκτεθειμένα, στον ήλιο, σημεία του σώματός μας αλλά και οι πιο ευαίσθητες περιοχές επειδή το δέρμα είναι λεπτό. Ιδιαίτερα οι ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, οι υπερευαίσθητες ή οι δυσανεκτικές, με τάσεις για εμφάνιση κόκκινων σημαδιών και ευρυαγγειών πρέπει να χρησιμοποιούν πάντα τη σωστή αντηλιακή προστασία που μπορούν να την βρουν σε ένα προϊόν φαρμακείου και να φροντίσουν την επιδερμίδα τους. Το φαρμακείο είναι ένα σημείο φροντίδας που περιέχει προϊόντα για κάθε πρόβλημα ενώ όλα του τα αντηλιακά προσώπου είναι δερματολογικά ελεγμένα, χωρίς parabens, σιλικόνες ή άλλους επιβαρυντικούς παράγοντες, που προσφέρουν άριστη φωτοπροστασία και συμβάλλουν στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης και της φωτογήρανσης. 

Μην ξεχνάς να καλύπτεις ομοιόμορφα με το αντηλιακό σου και τα αυτιά, το μέτωπο και τη μύτη 20 με 30 λεπτά πριν την έκθεσή σου στον ήλιο ενώ φρόντιζε να το ανανεώνεις κάθε 2 ώρες. Για το πρόσωπο ενός ενήλικα απαιτείται ποσότητα που αντιστοιχεί σε 1 κουταλάκι του γλυκού. Επίλεξε αυτά τα 7 αντηλιακά προσώπου από το φαρμακείο και μάθε το γιατί.

1) Για αντιγήρανση και για λιπαρά δέρματα με ακμή

FROIKA - Hyaluronic Silk Touch Sunscreen Spf 50+ Αδιάβροχη Αντηλιακή Αντιρυτιδική Κρέμα Προσώπου με Μεταξένιο Ματ Αποτέλεσμα - 40ml

Γιατί να την επιλέξεις: Εάν θέλεις να προστατέψεις αποτελεσματικά το πρόσωπό σου, να φροντίσεις τη λιπαρή επιδερμίδα σου με τάση ακμή και να ενυδατώσεις το δέρμα σου, αυτή η αντηλιακή κρέμα προσώπου περιέχει αντιρυτιδικούς παράγοντες και είναι ιδανική για όλες τις επιδερμίδες. Επειδή προσφέρει ευρύ φάσμα φωτοπροστασίας UVA/UVB μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών του δέρματος ενώ παρέχει συνεχή ενυδάτωση, ακόμα και στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, χάρη στο υαλουρονικό οξύ που περιέχει. Ο συνδυασμός των μοριών Indanone, Ethyl Ferulate & Carnosid προσφέρουν αντιοξειδωτική δράση ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, προστασία βλαστοκυττάρων και DNA, προστασία από την πρόωρη γήρανση και τη φωτογήρανση.

2) Για ενυδάτωση

KORRES - ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Αντηλιακό Γαλάκτωμα Σώματος SPF50 & ΔΩΡΟ Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50 150ml+50ml

Γιατί να την επιλέξεις: Η αντηλιακή κρέμα προσώπου και το γαλάκτωμα σώματος καθημερινής χρήσης με βιολογικό γιαούρτι της εταιρείας Korres θα σε ενθουσιάσουν. Προσφέρουν στην επιδερμίδα σου εντατική ενυδάτωση και προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου ενώ αφήνουν μία αίσθηση φρεσκάδας, ελαστικότητας και βελούδινης απαλότητας. Περιέχει βιολογικό βρώσιμο γιαούρτι και είναι ιδανικό προιόν για καθημερινή χρήση αφού προσφέρει προστασία από το ηλιακό φάσμα UVA/ UVB/ IR, με δείκτη προστασίας SPF50. Το γιαούρτι, φυσική πηγή λακτόζης, πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας και προσφέρει αίσθηση δροσιάς.

Το εκχύλισμα από knotgrass, πλούσιο σε φλαβονοειδή, συμβάλλει στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος και προστατεύει από την υπέρυθρη ακτινοβολία, ενώ η αλόη, σε συνδυασμό με την προβιταμίνη β5, βοηθάει την επιδερμίδα να παραμένει ενυδατωμένη κατά την έκθεση της στον ήλιο.

3) Για δυναμική ενυδάτωση και έξτρα λάμψη

VICHY - ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ IDEAL SOLEIL SPF 50+ Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου για Κανονική/Ξηρή/Ευαίσθητη Επιδερμίδα (50ml) & ΔΩΡΟ Aqualia Thermal Ενυδατική Κρέμα Προσώπου (15ml) - 2τμχ

Γιατί να την επιλέξεις: Η αντηλιακή κρέμα προσώπου της Vichy σου προσφέρει λαμπερό μαύρισμα, λεία επιδερμίδα, και είναι ιδανική κατά των ρυτίδων και των χρωματικών αλλοιώσεων. Επιπλέον ωφελείσαι από το ΔΩΡΟ κρέμα προσώπου που θα σου προσφέρει ακόμη περισσότερη άνεση και ενυδάτωση επειδή δεσμεύει το νερό και το συγκρατεί η επιδερμίδα. Η κρέμα προσώπου είναι για άνδρες και γυναίκες με ανοιχτόχρωμη κανονική προς ξηρή επιδερμίδα. Το σύστημα φίλτρων με βάση το Mexoryl® για προστασία ευρέος φάσματος UVA-UVB με μεγάλη φωτοσταθερότητα που ενσωμάτωσαν τα εργαστήρια Vichy προσφέρουν μεγάλη φωτοσταθερότητα. Το Ιαματικό Νερό της Vichy είναι καταπραϋντικό και τονωτικό για την επιδερμίδα ενώ η εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό οξύ σύνθεση της κρέμας εγγυάται εύκολη εφαρμογή χωρίς λευκά σημάδια και ίχνη λιπαρότητας.

Το δώρο που περιέχεται στη συσκευασία είναι η πρώτη κρέμα δυναμικής ενυδάτωσης της ξηρής επιδερμίδας που ενεργοποιεί την ομοιόμορφη κατανομή του νερού στις επιμέρους ζώνες του προσώπου.

4) Για ανθεκτικότητα στο νερό

AVENE - Emulsion SPF50+ Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου για Κανονική & Μικτή Επιδερμίδα - 50m

Γιατί να την επιλέξεις: Αν θέλεις μια αντηλιακή κρέμα προσώπου και λαιμού με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας για να αντιμετωπίσεις τον καυτό ήλιο του καλοκαιριού η Avene με την αντηλιακή κρέμα Emulsion SPF50+ θα προστατέψει την επιδερμίδα του προσώπου σου από την έκθεσή στον ήλιο, χωρίς να φοβάσαι μην «φύγει» το αντηλιακό στο νερό, μιας και είναι ανθεκτικό στο νερό, ενώ η επιδερμίδα σου θα δείχνει όμορφη καθώς δεν αφήνει λευκά ίχνη. Ιδανική για το υπερευαίσθητο δέρμα στον ήλιο, το δέρμα που πάντα καίγεται στον ήλιο ή εκτίθεται σε έντονη ηλιοφάνεια.

5) Για κάλυψη δυσχρωμιών και δερματικών ατελειών

FREZYDERM - SUN SCREEN Velvet Color Face SPF 50 Αντηλιακή Κρέμα με Χρώμα - 50ml

Γιατί να την επιλέξεις: Πρόκειται για μια πρωτοποριακή αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα που προσφέρει άριστη αποτελεσματική κάλυψη και υψηλή προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου. Εξασφαλίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, γιατί προσφέρει ιδανική κάλυψη εάν αντιμετωπίζεις δερματικές ατέλειες όπως  δυσχρωμίες και σημάδια, ενώ το χρώμα παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο για πολλές ώρες. Χάρη στην επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology, η αντηλιακή κρέμα προσώπου δημιουργεί την αίσθηση ενός αόρατου «δεύτερου δέρματος» και παράλληλα αφήνει μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα, προσφέρει ματ, ομοιογενή όψη και απαλύνει την όψη των ρυτίδων. Προλαμβάνει τα σημάδια της φωτογήρανσης και προστατεύει από δυσχρωμίες που δημιουργούνται από την έκθεση στον ήλιο. Εάν έχεις ανοιχρό φωτότυπο, φωτοευαίσθητο δέρμα, σπίλους ή ουλές και θέλεις να προλάβεις τη φωτογήρανση  είναι ιδανική για σένα.

6) Για αποφυγή αλλεργικών αντιδράσεων

BIODERMA - ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Photoderm Max Lait SPF50+ Αντηλιακό Γαλάκτωμα Προσώπου/Σώματος για Ευαίσθητες/Δυσανεκτικές Επιδερμίδες (100ml) & ΔΩΡΟ After Sun για Πρόσωπο/Σώμα (100ml) - 2τμχ

Γιατί να την επιλέξεις: Σου προσφέρει μέγιστη φωτοπροστασία διεγείροντας τα συστήματα αυτοάμυνας του δέρματος ενώ είναι κατάλληλη για ευαίσθητη ή δυσανεκτική επιδερμίδα ή ανοιχτόχρωμα δέρμα με φακίδες. Διατηρεί και τονώνει την άμυνα του δέρματος κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο, προστατεύει από τα επικίνδυνα ηλιακά εγκαύματα, αποτρέπει τις αλλεργιογόνες αντιδράσεις και την πρόωρη δερματική γήρανση.

Επωφελήσου από το ΔΩΡΟ After sun που σου προσφέρει καταπραϋντική, ενυδατική και κυτταρική προστασία που παρατείνει το μαύρισμα. Επιπλέον είναι ιδανική εάν το δέρμα σου είναι αφυδατωμένο ή καμμένο από τον ήλιο.

7) Για τέλεια αντιγήρανση

NUXE - Sun Face Cream SPF30 Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου ΕΚΠΤΩΣΗ -30% - 50ml

Γιατί να την επιλέξεις: Εκτός από λαμπερό δέρμα θα έχεις παράλληλα και ασφαλές μαύρισμα με ένα υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα. Η κρεμώδης της υφή σου προσφέρει διπλή προστασία από τις ακτίνες UVA και UVB, ενώ απορροφάται εύκολα και αφήνει την επιδερμίδα απαλή και λεία. Χάρη στη σύνθεσή της, που βασίζεται σε ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά κατά των ελεύθερων ριζών, βοηθά στην καταπολέμηση των σημαδιών της γήρανσης και της φωτογήρανσης.

 

Χώρος ζωής, σημείο φροντίδας #carespot

Σχολίασε

Γράψε ένα σχόλιο για ένα άρθρο και κέρδισε 50 πόντους!

για να σχολιάσεις. Αν δεν έχεις λογαριασμό, δημιούργησε σε 1' .