Shape
carespot.gr
carespot.gr

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Τα 5 πράγματα που πρέπει να προσέχεις όταν το αγοράζεις

Carespot Pharmacy
CARESPOT PHARMACY
Φαρμακείο

1 Ιανουαρίου 2017

Δεν χρειάζεται να χάνεις χρόνο με το τι υγρό θα αγοράσεις. Προτίμησε να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εξοπλισμό που θα επενδύσεις. Το ηλεκτρικό τσιγάρο είναι μια συσκευή, η οποία εάν δεν χρησιμοποιηθεί σωστά δεν θα λειτουργεί σωστά και κάποια τμήματα μπορεί να παρουσιάσουν βλάβη με τον καιρό. Γι΄αυτό προτού αγοράσεις όλο τον εξοπλισμό του ηλεκτρονικού τσιγάρου φρόντισε να δώσεις σημασία σε αυτά τα 5 πράγματα και να ακολουθείς πιστά τις οδηγίες χρήσης.


Τι πρέπει να προσέχεις όταν αγοράζεις ηλεκτρονικό τσιγάρο

1) Αν υπάρχει εγγύηση

Έχε υπόψη σου ότι οι περισσότεροι κατασκευαστές αλλά και οι προμηθευτές έχουν εγγύηση για τα προϊόντα τους, συνήθως από 1 έως 6 μήνες. Δες τι ακριβώς καλύπτει η εγγύηση γιατί μπορεί να μην καλύπτει όλα τα μέρη του ηλεκτρονικού τσιγάρου, όπως συμβαίνει βέβαια και με άλλες συσκευές.

2) Αγόρασε 4 και όχι 2 ατμοποιητές

Αν είσαι νέος ατμιστής και είσαι πραγματικά αποφασισμένος να ξεκινήσεις το ηλεκτρονικό τσιγάρο, κι όχι απλώς να το δοκιμάσεις, τότε προτίμησε να έχεις 4 ατμοποιητές. Αν ξεκινήσεις με δυο μπορεί ο ένας να μη δουλέψει σωστά και να μείνεις με τη χρήση μόνο του ενός μέχρι να το επιστρέψεις.

3) Προτίμησε μπαταρίες με χειροποίητη ενεργοποίηση

Θα σε γλιτώσουν από πολλά προβλήματα, τόσο στη χρηστικότητα όσο και στην ένταση του ατμίσματος. Φρόντισε να έχεις 2 μπαταρίες αντί για 1. Αλλά μπορείς να δοκιμάσεις και τη Μπαταρία EPSILON 1100mAh της NOBACCO που ακόμη και οι φανατικοί του ατμίσματος που μέχρι τώρα χρειαζόντουσαν 2 ή περισσότερες μπαταρίες την ημέρα θα μπορούν να ατμίζουν ανενόχλητοι και χωρίς άγχος για επιπλέον μπαταρίες, φορτιστές και usb.

4) Προμηθεύσου 2 φορτιστές

Εδώ ισχύει ο κανόνας: ένας φορτιστής = κανένας. Οι USB φορτιστές είναι πιο πρακτικοί αφού με ένα USB hub, που δουλεύει και εκτός ηλεκτρονικού υπολογιστή ξεχνάς τα πολύμπριζα και τα καλώδια. Επιπλέον είναι και πιο οικονομικοί στην κατανάλωση ρεύματος.

5) Αν υπάρχουν πιστοποιήσεις στα υγρά αναπλήρωσης

Προτού επιλέξεις ένα e-shop για να προμηθευτείς το ηλεκτρονικό σου τσιγάρο είναι να ελέγξεις αν τα υγρά αναπλήρωσης που σου προσφέρει είναι πιστοποιημένα (από κάποιον ανεξάρτητο και αξιόπιστο οργανισμό). Τα υγρά αναπλήρωσης θα πρέπει να πωλούνται σε σφραγισμένη συσκευασία, να έρχονται κλεισμένα αεροστεγώς, με ειδικό κούμπωμα ασφαλείας για την προστασία των παιδιών (Child Proof - CHIP), να φέρουν όλες τις υποχρεωτικές προειδοποιήσεις και σημάνσεις σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ε., να αναγράφονται όλα τα συστατικά τους καθώς και η ημερομηνία λήξης τους.

 

Χώρος ζωής, σημείο φροντίδας #carespot

 

 

Σχολίασε

Γράψε ένα σχόλιο για ένα άρθρο και κέρδισε 50 πόντους!

για να σχολιάσεις. Αν δεν έχεις λογαριασμό, δημιούργησε σε 1' .