Shape
carespot.gr
carespot.gr

Κολάν, βερμούδες και ζώνες: Κάνουν δουλειά στο αδυνάτισμα;

Carespot Pharmacy
CARESPOT PHARMACY
Φαρμακείο

21 Δεκεμβρίου 2016

Εάν θέλεις να αδυνατίσεις έχεις έναν ακόμη σύμμαχο: τα ρούχα αδυνατίσματος. Τα κολάν αδυνατίσματος, οι βερμούδες και οι φόρμες λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως οι κάλτσες συμπίεσης που στοχεύουν στην καταπολέμηση τω εν βάθει φλεβικής θρόμβωσης. Είναι κατασκευασμένα από έξυπνα υφάσματα νέας τεχνολογίας και πολλά από αυτά ασκούν μια σχετική πίεση στα άκρα βελτιώνοντας τη ροή του αίματος και ενισχύοντας τη λεμφική κυκλοφορία. Αυτή η δράση βοηθά στο να ενεργοποιηθεί η καύση λίπους τοπικά και να μειωθεί σταδιακά το τοπικό πάχος. Μάλιστα, νέες εκδόσεις αδυνατιστικών κολάν περιέχουν αντικυτταριτιδικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένης της καφεΐνης (για την τόνωση της κυκλοφορίας), ρετινόλη (βελτιώνει τον τόνο του δέρματος) και aloe vera (για την επιδερμίδα). Αυτά τα συστατικά είναι συσκευασμένα σε μικροσκοπικές κάψουλες και είναι τοποθετημένα μέσα στην ύφανση όπου κατά τη διάρκεια της ημέρας απελευθερώνονται στο δέρμα. Τα περισσότερα προϊόντα αδυνατίσματος όπως οι βερμούδες και τα κολάν:

  • ενεργοποιούν τη μικροκυκλοφορία και βελτιώνουν την κυκλοφορία,
  • προκαλούν εφίδρωση,
  • αυξάνουν τη θερμοκρασία,
  • κάνουν μικρομασάζ,
  • καταπολεμούν την κυτταρίτιδα,
  • διευκολύνουν την τοπική καύση λίπους,
  • βοηθούν στην απώλεια πόντων.


Πότε όμως πραγματικά λειτουργούν;

Οι βερμούδες και τα κολάν αδυνατίσματος μπορούν να σε βοηθήσουν να χάσεις κάποιους πόντους αλλά εφόσον υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις. Το γεγονός ότι αυξάνουν την εφίδρωση αυτό δεν σημαίνει ότι συμβάλλουν στην αποτοξίνωση και μέσω αυτής σε βοηθούν να χάσεις κιλά. Αν θέλεις να χάσεις πόντους μαζί με το αδυνατιστικό προϊόν που θα φορέσεις θα χρειαστεί να αλλάξεις τη διατροφή σου και να αυξήσεις τη φυσική σου δραστηριότητα για να δεις πραγματικό αποτέλεσμα στο αδυνάτισμα.


Τι προϊόντα μπορείς να βρεις

1) Βερμούδα και σορτς

Ενδείκνυται για γυναίκες με μεσογειακό σωματότυπο με όμως αδύνατες γάμπες. Δοκίμασε το Σορτς Αδυνατίσματος Ψηλό της ADCO:Κατασκευασμένο από Neoprene 2mm με εσωτερική βαμβακερή επένδυση βοηθάει στην απώλεια βάρους και πόντων μέσω της εφίδρωσης που προκαλεί όταν το φοράς και ασκείς κάποια δραστηριότητα. Επίσης και το Slim Shape Anti Cellulite Βερμούδα Μείωση της Εμφάνισης Κυτταρίτιδας της NANOBIONIC:Οι βερμούδες κατά της κυτταρίτιδας της Nanobionic αποτελούν μια καινοτομία για τις γυναίκες που επιθυμούν να καταπολεμήσουν την κυτταρίτιδα. Τα μοντέρνα Slim Shape της nanobionic είναι κατάλληλα για οκτάωρη καθημερινή χρήση, ενώ έχει αποδειχθεί ότι μειώνουν την εμφάνιση της κυτταρίτιδας και ενισχύουν την άνεση και την ευεξία.

2) Μπλούζα Αδυνατίσματος

Είναι ιδανική για γυναίκες με επιπλέον κιλά. Αν συνοδεύεται και από φόρμα είναι τέλεια για όλο το σώμα. Δοκίμασε την Μπλούζα Αδυνατίσματος Slim Form Black ONE SIZE 56 της JOHN'S:Βοηθά στο να απαλλαγείς από τα περιττά κιλά. Φόρεσέ την για μια ώρα την ημέρα και κάνε τις δουλειές του σπιτιού σου ή γυμναστική.

3) Ζώνη αδυνατίσματος

Είναι ιδανική για να μειώσεις τους πόντους στην περιοχή της κοιλιάς επιταχύνοντας τη διαδικασία καύσης λίπους. Δοκίμασε τη Ζώνη Αδυνατίσματος της ADCO:Κατασκευασμένη από Neoprene 2mm με εσωτερική βαμβακερή επένδυση. Κλείσιμο με Velcro. Βοηθάει στην απώλεια βάρους και πόντων μέσω της εφίδρωσης που προκαλεί όταν την φοράς και ασκείς κάποια δραστηριότητα.


Χώρος ζωής, σημείο φροντίδας #carespot

 


Σχολίασε

Γράψε ένα σχόλιο για ένα άρθρο και κέρδισε 50 πόντους!

για να σχολιάσεις. Αν δεν έχεις λογαριασμό, δημιούργησε σε 1' .