Shape
carespot.gr
carespot.gr

Moller's: Ένα δώρο ζωής για όλη την οικογένεια

17 Μαΐου 2021

«Το μουρουνέλαιο είναι κάτι που καταναλώνουν μόνο οι παππούδες και οι γιαγιάδες και έχει περίεργη γεύση». Έχεις κι εσύ αυτή την εντελώς λανθασμένη εντύπωση εξαιτίας της οποίας στερείς από τον οργανισμό σου ένα αληθινό δώρο ζωής που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές; Η Moller's έρχεται να σπάσει τα στερεότυπα και τα κλισέ και να θωρακίσει τον οργανισμό σου με την ισχυρότερη υπερτροφή που «γεννιέται» στο αρκτικό αρχιπέλαγος Lofoten της Νορβηγίας, δηλαδή στα καθαρότερα νερά του πλανήτη! Το μουρουνέλαιο, όπως λέει και το όνομά του, είναι λάδι που παράγεται από το συκώτι της μουρούνας ή συγγενών ψαριών που ανήκουν στην οικογένεια του γάδου. Το σπουδαίο μ' αυτό είναι ότι εκτός από γευστικό (σ.σ.: έχει βραβευθεί σχετικά από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας στις Βρυξέλλες) αποτελεί μια φυσική και πολύ πλούσια πηγή βιταμινών D3 και Α καθώς και ωµέγα-3 λιπαρών οξέων (DHA - ΕΡΑ). Πρόκειται δηλαδή για ένα μίγμα που ωφελεί στον μέγιστο βαθμό τη σωματική αλλά και την πνευματική σου υγεία ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σου σύστημα. 


ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

  • 1) Περιορίζει την εμφάνιση φλεγμονών.
  • 2) Bελτιώνει την υγεία των οστών.
  • 3) Μειώνει τον πόνο στις αρθρώσεις και βελτιώνει τα συμπτώματα ρευματοειδούς αρθρίτιδας.
  • 4) Προφυλάσσει την υγεία των ματιών.
  • 5) Περιορίζει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών επεισοδίων.
  • 6) Βελτιώνει την ψυχική υγεία ρίχνοντας τα επίπεδα στρες και τις πιθανότητες εμφάνισης κατάθλιψης.
  • 7) Κάνει καλό στο στομάχι. 
  • 8) Ωφελεί δέρμα και μαλλιά. 
  • 9) Ενισχύει τη μνήμη και τη μαθησιακή ικανότητα του εγκεφάλου.


MOLLERS ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΕΣ 

Δε χρειάζεται να είσαι συνταξιούχος ή υπερήλικας για να προσφέρεις στον εαυτό σου ένα προϊόν Moller's. Ακόμα και πολύ νεότεροι άνθρωποι έχουν τεράστια ανάγκη αυτά που έχουν να προσφέρουν τα απολύτως ποιοτικά και προσεγμένα σκευάσματα της Moller's. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να επιλέξεις τι ταιριάζει στις ανάγκες και το γούστο σου. 


  • Moller's υγρό μουρουνέλαιο: Πέρα από την κλασική γεύση διατίθεται και σε φρουτένια (Tutti-Frutti) αλλά και λεμονιού (lemon). Πρόκειται για υγρό από συκώτι μουρούνας από την αρκτική και συμπληρώνει τη διατροφή όλης της οικογένειας παρέχοντας πολύτιμα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, βιταμίνες D3, A και E.
  • Moller's Forte κάψουλες: Πρόκειται για συμπυκνωμένο ιχθυέλαιο και μουρουνέλαιο σε αναλογία 3:1. Αποτελεί πλούσια πηγή ωμέγα-3 λιπαρών οξέων και βιταμίνης D3. Διατίθεται σε δύο διαφορετικές συσκευασίες, σε μπουκαλάκι με 60 κάψουλες και σε κουτί πέντε χάρτινων συσκευασιών με 30 κάψουλες έκαστη.
  • Möller's Total: Αποτελεί ολοκληρωμένη φόρμουλα που απευθύνεται σε ενήλικες. Περιλαμβάνει τα πιο σημαντικά στοιχεία διατροφής. Στις 4 καρτέλες της συσκευασίας υπάρχει και διαφορετική σειρά κάψουλες με ωμεγα-3 (EPA 174 mg, DHA 123 mg) και ταμπλέτες με βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία. Ουσιαστικά έρχεται να καλύψει διατροφικές ελλείψεις και ανεπάρκειες παρέχοντας μακροπρόθεσμη προστασία από πλήθος παθήσεων ενώ προσφέρει άμεση ενέργεια, τόνωση και ευεξία. 
  • Möller's Total Plus: Είναι συνδυασμός ωμέγα-3 λιπαρών οξέων και πλήρους σειράς βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και επιλεγμένων βοτάνων που καλύπτει τυχόν διατροφικές ελλείψεις και ανεπάρκειες. Προσφέρει ενέργεια και ζωντάνια βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής ενώ σε .μακροπρόθεσμα από πλήθος παθήσεων, ακόμη και πολύ σοβαρών, ενώ ταυτόχρονα 


MOLLERS ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΩΝ

Μία διαδεδομένη λανθασμένη αντίληψη αναφορικά με το μουρουνέλαιο έχει να κάνει με τις ηλικιακές ομάδες ανθρώπων στις οποίες απευθύνεται. Το μουρουνέλαιο Mollers δεν έχει ηλικία. Απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους, ακόμα και σε πολύ μικρά παιδιά από 6 μηνών και άνω! Τι εξαιρετικό έχει η Mollers να προτείνει για το παιδί σας; 


  • Moller's ψαράκια - ζελεδάκια: Δεν υπάρχει παιδί που θα αντισταθεί σ' αυτά! Εκτός από πλούσια σε ωμέγα-3 και φυσική βιταμίνη D3 είναι εύγευστα αποτελώντας υγιεινό συμπλήρωμα διατροφής και το παιδί σας θα τα λατρέψει. Μάλιστα μπορεί να διαλέξει μεταξύ δύο γεύσεων, πορτοκάλι - λεμόνι ή φράουλα
  • Moller's υγρό μουρουνέλαιο: Πέρα από την κλασική γεύση, τα παιδιά σας θα λατρέψουν τη γεύση με τα φρούτα, την Tutti-Frutti, καθώς και εκείνη του λεμονιού. 
  • Moller's Forte κάψουλες: Και σ' αυτή την περίπτωση μιλάμε για προϊόν που είναι κατάλληλο και για τους μικρούς πέρα από τους μεγάλους. Διατίθεται σε δύο διαφορετικές συσκευασίες, σε μπουκαλάκι με 60 κάψουλες και σε κουτί πέντε χάρτινων συσκευασιών με 30 κάψουλες η κάθε μια.


ΟΥΤΕ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ, ΟΥΤΕ ΒΑΡΟΣ

Αν ανησυχείς για τη σιλουέτα σου, το μουρουνέλαιο παρότι είναι λάδι έχει μικρή συγκέντρωση λιπαρών οξέων και δεν θα σε φορτώσει περισσότερες θερμίδες απ' αυτές που πρέπει αφού δεν έχει και συντηρητικά. Αν επίσης ανησυχείς για πιθανές αλλεργίες, κανένα από τα προϊόντα δεν περιέχει γλουτένη ή σόγια. Τα Moller's, σε αντίθεση με άλλα συμπληρώματα διατροφής, δεν έχουν κάποιον κανόνα στην κατανάλωσή τους. Μπορούν δηλαδή να καταναλωθούν είτε με άδειο είτε με γεμάτο στομάχι. 


Extra tip1: Τα Moller's που είναι σε φιάλη πρέπει να διατηρούνται στο ψυγείο και να καταναλώνονται εντός 3 μηνών από τη μέρα που τα ανοίξατε. Καλό επίσης είναι να αποφεύγονται τα συχνά και μεγάλης διάρκειας ανοίγματα της φιάλης αφού το μουρουνέλαιο έρχεται σε επαφή με το οξυγόνο του αέρα με αποτέλεσμα να οξειδώνεται. 

Extra tip2: Η Moller's εγγυάται για την ποιότητα των προϊόντων της τα οποία είναι απαλλαγμένα από τοξικές ουσίες και ασφαλή για παιδιά και ενήλικες. Αυτό συμβαίνει επειδή χρησιμοποιείται πρώτη ύλη (δηλαδή άγρια ψάρια) από καθαρές θάλασσες και παράλληλα εξαιτίας της αυστηρής διαδικασίας στον έλεγχο, τον καθαρισμό και την παραγωγή. Χαρακτηριστικό είναι ότι το λάδι ελέγχεται 8 φορές (!) πριν φτάσει στην κατανάλωση. 


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού ιστοτόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στους αναγνώστες από επαγγελματίες υγείας, αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.


Χώρος ζωής, σημείο φροντίδας #carespot

Σχολίασε

Γράψε ένα σχόλιο για ένα άρθρο και κέρδισε 50 πόντους!

για να σχολιάσεις. Αν δεν έχεις λογαριασμό, δημιούργησε σε 1' .