Shape
carespot.gr
carespot.gr

Νέα Σειρά Άμεσης Ενυδάτωσης KORRES με Γάλα Γαϊδούρας, ιδανική για πλούσια και βαθιά θρέψη του ώριμου και ξηρού δέρματος.

Carespot Pharmacy
CARESPOT PHARMACY
Φαρμακείο

19 Απριλίου 2023

Είναι υγεία είναι και ομορφιά. Το γάλα γαϊδούρας κερδίζει όλο και περισσότερους φαν και όχι άδικα. Λέγεται ότι ο Ιπποκράτης φρόντισε πληγές, ελάττωσε βήχα και βελτίωσε συμπτώματα αρθρίτιδας με γάλα γαϊδούρας ενώ η βασίλισσα της Αιγύπτου, Κλεοπάτρα, έδινε μ' αυτό λάμψη και φρεσκάδα στην επιδερμίδα της. Η εταιρία Korres πήρε όλη αυτή τη γνώση αιώνων και με τη βοήθεια της επιστήμης τελειοποίησε τα οφέλη που μπορεί να δώσει στο δέρμα το γάλα γαϊδούρας. Συνδυάζεται με τα πιο αγνά συστατικά που βρίσκουμε στη φύση εδώ και αιώνες. Φυτικά έλαια, βούτυρα, αλόη και πρωτεΐνες ρυζιού συμβάλλουν με τις θρεπτικές και καταπραϋντικές τους ιδιότητες στο ενυδατικό προφίλ της σειράς και προσφέρουν θρέψη και πλούσια ενυδάτωση στο ξηρό και αφυδατωμένο δέρμα.

Τσεκάρετε την παρακάτω λίστα με κορυφαία προϊόντα που δημιούργησε για τις ανάγκες της επιδερμίδας σας η εταιρία Korres. Είτε πρόκειται για πρόσωπο, είτε για σώμα. Είτε πρόκειται για serum, είτε για γαλάκτωμα, ακόμα και σαπούνι. Και για μέρα, και για νύχτα. Ό,τι ανάγκη έχει η επιδερμίδα σας θα ικανοποιηθεί από τη νέα σειρά βαθιάς ενυδάτωση με Γάλα Γαϊδούρας Korres

Η συγκεκριμένη σειρά με γάλα γαϊδούρας είναι ιδανική για πλούσια, άμεση ενυδάτωση και βαθιά θρέψη του ώριμου και ξηρού δέρματος. Αποτελεσματική σύνθεση με θρεπτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, μεταμορφώνει το δέρμα από την 1η κιόλας χρήση, σε 3 σημεία ενυδάτωση + θρέψη + απαλότητα*, γεγονός που επιβεβαίωσαν όλες οι γυναίκες που το δοκίμασαν. Έχει μη λιπαρή υφή που απλώνεται εύκολα και απορροφάται γρήγορα. Είναι ιδανική για εντατική φροντίδα σε περιόδους έντονου κρύου.


Multi-Vitamin Miracle Milk Serum Πολυβιταμινούχο Ενυδατικό Serum για Πρόσωπο & Σώμα - 400ml: Πρόκειται για ένα καταπληκτικό προϊόν που δρα σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Έχει δημιουργηθεί από κατά 96,% συστατικά φυσικής προέλευσης. Χρησιμοποιείται τόσο σε πρόσωπο όσο και σε σώμα και είναι εμπλουτισμένο με γάλα γαϊδούρας που βελτιώνει τη λάμψη, την υφή και την όψη του δέρματος. 100% των γυναικών που δοκίμασαν το KORRES Γάλα Γαiδούρας Πολυβιταμινούχο Ενυδατικό Serum, Αυτό-αξιολόγηση, 32 εθελοντές, ηλικίας 18-40 ετών.


Total Clarity Purifying Milk Cleanse Αφρώδες Γαλάκτωμα Καθαρισμού & Τόνωσης - 150ml: Αν θέλετε καθαρισμό και τόνωση αυτό το απαλό αφρώδες γαλάκτωμα καθαρισμού 4 σε 1 είναι ό,τι χρειάζεστε. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε επιδερμίδα, ανεξαρτήτως τύπου, και επειδή είναι εμπλουτισμένο με γάλα γαϊδούρας απομακρύνει αποτελεσματικά μακιγιάζ και ρύπους από πρόσωπο και μάτια ενώ καθαρίζει και τονώνει το δέρμα διαφυλάσσοντας τα επίπεδα υγρασίας. 



Miracle Milk Multi-Tasking Cleansing Balm Εξαιρετικά Απαλό Σαπούνι Καθαρισμού για Πρόσωπο & Σώμα - 250g: Αν αναζητάτε ένα σαπούνι κατάλληλο και για πρόσωπο και για σώμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τύπο δέρματος, μόλις το βρήκατε! Έχει δημιουργηθεί από 91,2% συστατικά φυσικής προέλευσης και καθαρίζει με έναν μοναδικό τρόπο αφήνοντας τέλεια την επιδερμίδα. 

Protein Strengthening Face Cream Ενισχυμένη Κρέμα Προσώπου με Πρωτεΐνες για Ξηρό & Αφυδατωμένο Δέρμα - 40ml: Πόσες κρέμες προσώπου ξέρετε που έχουν και γάλα γαϊδούρας και σύμπλεγμα πρωτεϊνών και βιταμινών Ε και Β5 και έχουν δημιουργηθεί κατά 93,8% από συστατικά φυσικής προέλευσης; Η συγκεκριμένη πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις και θωρακίζει το δέρμα χαρίζοντας υγιή, λαμπερή και νεανική όψη.


Γάλα Γαϊδούρας Sleeping Facial Κρέμα Νύχτας με 3 Υαλουρονικά Οξέα για Ξηρό & Αφυδατωμένο Δέρμα - 40ml: Μια νύχτα είναι αρκετή για να μεταμορφώσετε την όψη της επιδερμίδας σας από την θαμπή και κουρασμένη της προηγούμενης μέρας στην ισορροπημένη, υγιή και ξεκούραστη το επόμενο πρωΐ. Αρκεί να χρησιμοποιήσετε αυτή την κρέμα νύχτας που έχει βελούδινη υφή και είναι εμπλουτισμένη με 3 τύπους υαλουρονικού οξέως και ενυδατικά έλαια που θρέφει βαθιά. Κάνει για κάθε τύπο επιδερμίδας και έχει δημιουργηθεί από 93,7% συστατικά φυσικής προέλευσης. 


Σχολίασε

Γράψε ένα σχόλιο για ένα άρθρο και κέρδισε 50 πόντους!

για να σχολιάσεις. Αν δεν έχεις λογαριασμό, δημιούργησε σε 1' .

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ