Shape
carespot.gr
carespot.gr

Rescue Remedy: Βάλε τέλος στο στρες και ανακούφισε τα αρνητικά σου συναισθήματα.

Carespot Pharmacy
CARESPOT PHARMACY
Φαρμακείο

17 Νοεμβρίου 2016

Rescue Remedy: Βάλε τέλος στο στρες και ανακούφισε τα αρνητικά σου συναισθήματα.

Ένα βασικό προϊόν της ανθοθεραπείας και των ανθοϊαμάτων Bach, πολύ χρήσιμο και απαραίτητο, είναι το Rescue Remedy. Μάθε γιατί πρέπει να βρίσκεται σε κάθε σπιτικό φαρμακείο.


Τι είναι τα ανθοϊάματα Bach

Τα ανθοϊάματα Bach τα ανακάλυψε ο γιατρός Edward Bach (1930) και είναι 38 αποστάγματα από άνθη φυτών, θάμνων ή δένδρων, χωρίς καμία χημική σύσταση και καμία παρενέργεια, αφού κανένα ίαμα δεν είναι δηλητηριώδες ή δεν προκαλεί εθισμό. Τα ανθοϊάματα Bach συμπληρώνουν κάποια θεραπευτική αγωγή, την ενισχύουν και επιταχύνουν την ίαση ενεργοποιώντας τον αμυντικό μηχανισμό του οργανισμού και ισορροπώντας τα αρνητικά μας συναισθήματα. Οποιαδήποτε αρνητική, νοητική ή ψυχική κατάσταση που επηρεάζει το αμυντικό μας σύστημα, μας κάνει πιο ευάλωτους στις μολύνσεις και τις ασθένειες. Το κάθε ίαμα επιλέγεται ανάλογα με τον χαρακτήρα, τη διάθεση και τα συναισθήματα που μας δημιουργούν άγχος και μας αρρωσταίνουν.


Γιατί το Rescue Remedy είναι τόσο απαραίτητο;

Όλοι μας αντιμετωπίζουμε καθημερινές καταστάσεις όπως π.χ. η επίσκεψη στον οδοντίατρο, μια συνέντευξη για δουλειά, ένας καυγάς, ο φόβος για κάτι, πένθος, σοκ, που μας αγχώνουν, μας προκαλούν στρες και μας δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα. Όλα αυτά μπορούν να αντιμετωπιστούν με το Rescue Remedy, που επιδρά διακριτικά αλλά ουσιαστικά και άμεσα στο ενεργειακό μας πεδίο και ξεμπλοκάρει τα αρνητικά συναισθήματα επαναφέροντας την αρμονία και την ισορροπία. Το Rescue Remedy είναι το πιο γνωστό από τα ανθοϊάματα του dr. Bach που το δημιούργησε για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και αποτελείται από ένα συνδυασμό 5 ανθοϊαμάτων που περιλαμβάνει τα εξής:  

  • Cherry Plum για απώλεια ελέγχου
  • Clematis για αδυναμία, συναισθήματα αιφνιδιασμού και κατάρρευσης
  • Impatiens για ανησυχία και ταραχή, κάτι που συχνά σχετίζεται με τον πόνο
  • Rock Rose για τρόμο και πανικό
  • Star of Bethelem για το σοκ.

Το Rescue Remedy είναι χρήσιμο σε κάθε κατάσταση σοκ, κρίσης πανικού, πένθους, ταραχής, λιποθυμίας, ασθένειας ή τραυματισμού. Επενεργεί ταχύτατα στον οργανισμό και αποκαθιστά γρήγορα την ισορροπία σε συναισθηματικό και νοητικό επίπεδο ενώ προετοιμάζει το σώμα για να δεχτεί τη θεραπεία του.


Πώς το χρησιμοποιείς το Rescue Remedy;

Από αυτό το ανθοΐαμα στάζεις μερικές σταγόνες κάτω από την γλώσσα, μέχρι να περάσει η κρίση και να αποκατασταθεί η δυσαρμονία.


Βάλε στο φαρμακείο του σπιτιού σου:

Το Recovery Remedy (Resque Remendy) της AINSWORTHS. Τέσσερις (4) σταγόνες, τέσσερις φορές τη μέρα, μέσα σε νερό ή σε αποσταγμένο νερό ή σε κονιάκ ή σε τσίπουρο και θα δεις σημαντικές αλλαγές στη συναισθηματική σου κατάσταση.

Το Dr. Bach Rescue Remedy κατά του Φόβου & του Πανικού της POWER HEALTH. Έτοιμος συνδυασμός 5 διαφορετικών ανθοϊαμάτων, για άμεση ανακούφιση των αρνητικών συναισθημάτων. Ρίχνεις 4 σταγόνες σε λίγο εμφιαλωμένο νερό ή απευθείας στο στόμα  ή αν έχεις το Rescue Remedy spray, ψεκάζεις 2 φορές στο στόμα. Επαναλαμβάνεις ώσπου να αισθανθείς ανακούφιση.

Απευθύνσου σε κάποιον ειδικό στα Ανθοϊάματα Bach για να σε συμβουλεύσει για το ποιο είναι κατάλληλο ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις εσύ ή το ζωάκι σου, ή ρώτησε τον Φαρμακοποιό ή Ομοιοπαθητικό που θα σου το προμηθεύσει.


Χώρος ζωής, σημείο φροντίδας #carespot

Σχολίασε

Γράψε ένα σχόλιο για ένα άρθρο και κέρδισε 50 πόντους!

για να σχολιάσεις. Αν δεν έχεις λογαριασμό, δημιούργησε σε 1' .