Shape
carespot.gr
carespot.gr

Sexy Christmas: Ξέχνα τη στυτική δυσλειτουργία με 5 φυσικά συστατικά που θα σε ανεβάσουν!

Carespot Pharmacy
CARESPOT PHARMACY
Φαρμακείο

11 Δεκεμβρίου 2016

Σύμφωνα με έρευνες το 20% των αντρών έχει βιώσει κάποιο περιστατικό στυτικής δυσλειτουργίας. Πρόκειται κυρίως για σύμπτωμα και όχι πάθηση, καθώς συνήθως υπάρχει κάποια άλλη αιτία που εμποδίζει τη στυτική λειτουργία σύμφωνα με μελέτες. Εκδηλώνεται σε νέους, κυρίως λόγω ψυχογενών αιτιών, και όσο αυξάνεται η ηλικία το ποσοστό ανεβαίνει, καθώς μετά από μία ηλικία το αίτιο είναι και οργανικό. Η στύση είναι μία εξαιρετικά σύνθετη διαδικασία, στην οποία συμμετέχουν ο εγκέφαλος, ορμόνες, νεύρα, μύες, αγγεία και φυσικά τα συναισθήματα και οι αισθήσεις, η μνήμη και η προσοχή. Μια διαταραχή στη διαδικασία αυτή μπορεί να είναι αίτιο στυτικής δυσλειτουργίας. Εάν κι εσύ ψάχνεις για φυσικές λύσεις που θα ανανεώσουν τη σεξουαλική σου ζωή αυτά τα 5 φυσικά συστατικά θα σε… ανεβάσουν, θα σε βοηθήσουν να σηκώσεις ψηλά το… κεφάλι!


1) Τριβόλι

Χαρακτηρίζεται ως το βότανο της τεστοστερόνης και το βρίσκουμε σχεδόν παντού στην Ελλάδα. Κάποιες μελέτες έχουν αποδείξει ότι το τριβόλι μπορεί να ενισχύσει την αθλητική απόδοση, να αυξήσει την έκκριση τεστοστερόνης, να συμβάλλει στη σπερματογένεση αυξάνοντας τον αριθμό και την κινητικότητα των σπερματοζωαρίων και να ενισχύσει τη σεξουαλική ορμή. Δοκίμασε το Ρόφημα Βοτάνων Αφροδισιακό της NOVOMED. Στραγγιστό ρόφημα από σύμπλεγμα βοτάνων που ενισχύει την ανδρική σεξουαλική υγεία και ζωτικότητα, ενώ αυξάνει την σεξουαλική επιθυμία και τη σεξουαλική ένταση των αισθήσεων και στα δύο φύλα. Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την στυτική δυσλειτουργία και περιέχει Τριβόλι, Νταμιάνα, Σερενόα (saw palmetto), Μελισσόχορτο, Τσουκνίδα.

2) L-Αργινίνη

Η L-Αργινίνη είναι ένα από τα 21 αμινοξέα, που χρησιμοποιεί ο οργανισμός για να συνθέσει πρωτεΐνες και γι’ αυτό πρέπει να βρίσκεται σε όλα τα όργανα και τους ιστούς. Παρόλα αυτά η L-Αργινίνη εμπλέκεται και σε άλλες σημαντικές λειτουργίες του οργανισμού. Έτσι λοιπόν, το πολύτιμο αυτό αμινοξύ βελτιώνει την ελαστικότητα των αγγείων. Επίσης, η L-Αργινίνη χρησιμοποιείται για τη σύνθεση του μονοξειδίου του αζώτου, το οποίο με τη σειρά του διαδραματίζει έναν πολύπλευρο ρόλο στον οργανισμό. Όταν τα επίπεδα του NO στο αίμα αυξάνονται, τότε τα τοιχώματα των αγγείων κατά μήκος του σώματος χαλαρώνουν. Αυτή η διαστολή βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο σηραγγώδες σώμα του πέους και κατά συνέπεια βελτιώνει τη στυτική λειτουργία. Η αυξημένη πρόσληψη L-Αργινίνης αυξάνει τη συγκέντρωση του ΝΟ στον οργανισμό. Ωστόσο, αυτή η αύξηση γίνεται σταδιακά και η επίδραση στη στυτική λειτουργία παρουσιάζεται μετά από λίγες ημέρες καθώς η κυκλοφορία του αίματος σε ολόκληρο τον οργανισμό βελτιώνεται. Δοκίμασε το Mens-X Complex της POWER HEALTH. Η σύνθεσή του με L- Αργινίνη και άλλα θρεπτικά συστατικά βελτιώνει σταδιακά αλλά σταθερά την παροχή αίματος στο πέος και βοηθάει στη στύση, ενώ συγχρόνως συμβάλλει στη συνολικότερη καλή υγεία του οργανισμού. Ακολουθώντας την αγωγή Mens-Χ complex θα έχεις αύξηση της σεξουαλικής δραστηριότητας, άμεση βελτίωση της στυτικής λειτουργίας, βελτίωση της ερωτικής ζωής και μεγαλύτερη ικανοποίηση.

3) Ψευδάργυρος

Ο ψευδάργυρος είναι ένα απαραίτητο μέταλλο το οποίο χρειάζεται ο ανθρώπινος οργανισμός σε πολύ μικρές ποσότητες, γι’αυτό και ανήκει στα μικροθρεπτικά συστατικά. Είναι το μέταλλο με την υψηλότερη συγκέντρωση στο ανθρώπινο σώμα αμέσως μετά το σίδηρο. Ο ψευδάργυρος έχει αφροδισιακή δράση και είναι απαραίτητος για την παραγωγή της τεστοστερόνης, σχετίζεται με τη σεξουαλική ικανότητα, τη γονιμότητα, τη μακροχρόνια σεξουαλική υγεία και παράλληλα προστατεύει τον προστάτη. Δοκίμασε το Duros της SUPERFOODS, ένα ξεχωριστό φυσικό αφροδισιακό συμπλήρωμα διατροφής που έχει δημιουργηθεί ώστε να προσφέρει την ενίσχυση που χρειάζεται ο οργανισμός, το οποίο έχει δημιουργηθεί από την καλύτερη πηγή ψευδαργύρου, το στρείδι, ώστε να προσφέρει τα αποτελέσματα που ο καθένας αποζητά.

4) Epimedium

Το Epimedium ή στα κινεζικά Yin Yang Huo, που σημαίνει ότι είναι ένα βότανο που εξισορροπεί το Γιν και το Γιανγκ (στα αγγλικά ονομάζεται Horny Goat Weed, δηλαδή «Βότανο του Βαρβάτου Τράγου») χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια ως αφροδισιακό και ως το φάρμακο για την καταπολέμηση της στυτικής δυσλειτουργίας. Περιέχει τη δραστική ικαρίνη, μια ουσία που δρα σαν φυσικό αφροδισιακό, αυξάνοντας τη σεξουαλική επιθυμία και τη λίμπιντο στους άνδρες. Η ικαρίνη δεσμεύει το ένζυμο SHGB, το οποίο αυξάνεται φυσιολογικά στους άνδρες άνω των 45 ετών και ανταγωνίζεται τη δράση της τεστοστερόνης, εμποδίζοντας τη στύση. Επιπλέον, η ικαρίνη χαλαρώνει τους λείους μυς του σώματος, ενισχύοντας έτσι τη ροή του αίματος στο πέος. Δοκίμασε το Netra της OMETATRON. Είναι εμπλουτισμένο με φυσικά εκχυλίσματα και χαρίζει στον οργανισμό σου δύναμη και ευεξία, έτσι ώστε να μπορεί να αντεπεξέλθει επάξια στις σεξουαλικές πράξεις! Περιέχει το βοτανικό εκχύλισμα Epimedium που έχει θετική επίδραση στην κυκλοφορία του αίματος, αλλά μπορεί επίσης να βελτιώσει τη μνήμη και τη συγκέντρωση. Επίσης το συμπλήρωμα διατροφής για άνδρες Men’s Up της GRANUS προσφέρει ενίσχυση, δυνάμωση και τόνωση της στυτικής λειτουργίας, βελτιώνει την ψυχολογία και την ερωτική διάθεση βοηθώντας τον ανθρώπινο οργανισμό να παράγει ντοπαμίνες και ενδορφίνες με φυσικό τρόπο. Περιέχει 25 φυτικά συστατικά που ενεργοποιούν, τονώνουν και δραστηριοποιούν τον οργανισμό του άνδρα μεταξύ των οποίων και Epimedium. Με τακτική χρήση του Granus Men’s Up σταδιακά επιβραδύνεται ο χρόνος εκσπερμάτωσης και αυξάνει ο όγκος του σπέρματος.

5) Maca

Η Maca είναι ένα ποώδες φυτό, το οποίο φύεται σε μεγάλα υψόμετρα στις Άνδεις του Περού. Παραδοσιακά, εδώ και περίπου 2000 χρόνια, χρησιμοποιείται ως φαρμακευτικό φυτό, αλλά αυτό που κυρίως την ξεχωρίζει είναι οι αφροδισιακές της ιδιότητες και η αυξημένη ενέργεια και αντοχή που προσφέρει στον οργανισμό. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι η Maca επιδρά θετικά στις περιοχές του σώματος που παράγουν τις ορμόνες και τις ουσίες, στις οποίες οφείλεται η αυξημένη ή μειωμένη λίμπιντο, ενώ, χάρη στην υψηλή της συγκέντρωση σε πρωτεΐνες και ζωτικά θρεπτικά συστατικά, συνιστάται για την αντιμετώπιση κάθε σεξουαλικής διαταραχής. Η υψηλή θρεπτική αξία της αποξηραμένης ρίζας της Maca, παρόμοια με σπόρους δημητριακών, όπως το σιτάρι και το ρύζι, έχει οδηγήσει πολλούς αθλητές σε όλο τον κόσμο να την επιλέγουν στο διαιτολόγιό τους, καθώς βοηθά στην αποκατάσταση των επινεφριδίων που παράγουν αδρεναλίνη και αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης, αποτελώντας μια μεγάλη πηγή ενέργειας. Δοκίμασε το Maca 300mg της SUPERFOODS  Με αφροδισιακές ιδιότητες και υψηλή θρεπτική αξία για ενέργεια και αντοχή.


*Όπως κάθε συμπλήρωμα διατροφής, οι αλληλεπιδράσεις με άλλα φάρμακα είναι πιθανές. Προτού λάβεις κάποιο συμπλήρωμα διατροφής συμβουλεύσου πρώτα τον φαρμακοποιό ή τον γιατρό σου.

 

Χώρος ζωής, σημείο φροντίδας #carespot

Σχολίασε

Γράψε ένα σχόλιο για ένα άρθρο και κέρδισε 50 πόντους!

για να σχολιάσεις. Αν δεν έχεις λογαριασμό, δημιούργησε σε 1' .