Shape
carespot.gr
carespot.gr

Τα 9+1 καλύτερα βρεφικά και παιδικά αντηλιακά

Carespot Pharmacy
CARESPOT PHARMACY
Φαρμακείο

14 Ιουνίου 2021

Το μωρό σου έγινε πια 6 μηνών και ήρθε η στιγμή να διαλέξεις το κατάλληλο αντηλιακό για 'κείνο. Δεν είναι καθόλου δύσκολη η απόφαση κι ας σου φαίνεται... βουνό αφού διαβάζεις κι ακούς παντού για λίστες κορυφαίων προϊόντων. Υπάρχουν όντως αρκετά εξαιρετικά προϊόντα με συνέπεια ό,τι κι αν διαλέξεις θα είσαι σίγουρος ως γονέας ότι το παιδί θα είναι προστατευμένο. Πριν δούμε μαζί τι επιλογές έχεις και πάρεις την τελική απόφαση, είναι απαραίτητο να υπογραμμίσουμε κάποια πράγματα. Α) Το αντηλιακό από μόνο του δεν αρκεί. Επιβάλλεται να μην εκθέτετε για πολλή ώρα στον ήλιο το παιδί. Επιβάλλεται επίσης να αποφεύγετε τον ήλιο από τις 12:00 ως τις 16:00 που καίει πιο πολύ ενώ ένα καπέλο είναι απαραίτητο αξεσουάρ. Β) Φορέστε ανοιχτόχρωμα ρούχα στο παιδί για να μην... τραβάνε τον ήλιο και κρατήστε το πιο πολύ κάτω από ομπρέλα ή δέντρο.


1) Vichy Capital & Ideal Soleil: Η Vichy δημιούργησε μια σειρά εξαιρετικών προϊόντων για την προστασία του παιδιού. Χάρη στην πρωτοποριακή τους σύνθεση τα Capital και Ideal Soleil παρέχουν υψηλή προστασία στο δέρμα δίχως να προκαλούν αλλεργίες. Υπάρχει σε μορφή τζελ, γαλακτώματος, mist και σπρέι ενώ μπορείς να διαλέξεις και το SPF, είτε 30 είτε 50.

2) Avene Lait & Spray Enfant: Τον καλύτερό της εαυτό προσφέρει και η Avene με τη σειρά Lait & Spray Enfant αντηλιακών για παιδιά που δεν ερεθίζουν και προστατεύουν αποτελεσματικά. Κι εδώ υπάρχει επιλογή μεταξύ σπρέι και γαλακτώματος αλλά και 30 ή 50 SPF. Στη λίστα των επιλογών σας υπάρχει και το Reflexe Solaire Bebes & Enfants που κυκλοφορεί και σε πακέτο προσφοράς. 

3) Frezyderm: Αντηλιακή προστασία και Frezyderm έχουν συνδεθεί απόλυτα αφού η εταιρεία έχει δημιουργήσει σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας. Είτε σε μορφή γαλακτώματος, είτε mist σπρέι η Frezyderm αποδεικνύει πως έχει τνο τρόπο να προστατεύει από τον ήλιο μικρούς και μεγάλους. 

4) Froika: Ποιότητα και αποτελεσματικότητα στην αντηλιακή προστασία προσφέρει και η Froika. Είτε πρόκειται για τη σειρά DermoPediatrics είτε για την Childern & Infants το αποτέλεσμα είναι σίγουρο. 

5) Korres: Η καρύδα και το αμύγδαλο ενώθηκαν από την εταιρεία Korres για να δημιουργήσουν εξαιρετικά βρεφικά και παιδικά αντηλιακά με μοναδικό άρωμα και εγγυημένη προστασία. 

6) Garden: Την πρόταση της Garden αποτελεί το Kids Sunscreen Lotion. Πρόκειται για παιδικό αντηλιακό Γαλάκτωμα σε μορφή σπρέι που είναι ευρέως φάσματος ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα.

7) La Roche Posay: Στις κορυφαίες επιλογές που μπορείς να κάνεις αναμφίβολα ανήκει η La Roche Posay με τη σειρά Anthelios Dermopediatrics. Παρέχουν υψηλή προστασία ακόμα και όταν εφαρμόζονται σε βρεγμένο δέρμα. 

8) Apivita: Και η Apivita έχει μπει στη... μάχη της αντηλιακής προστασίας με τη σειρά Bee Sun Safe στην οποία περιέχεται καλέντουλα και πρόπολη που προστατεύει και ενυδατώνει την επιδερμίδα.

9) Pharmasept: Το Kid Care Protective Sun Cream αποτελεί την πρόταση της Pharmasept. Μια πρόταση με ευρέως φάσματος φυσικά & οργανικά αντηλιακά φίλτρα υψηλής προστασία από τη UVA, UVB & IR ακτινοβολία. Είναι και πλούσια σε φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνες.

9+1) Pharmasept - Tol Velvet Baby Care SPF30: Κι εδώ η Pharmasept είναι η εταιρεία που έβαλε τα δυνατά της για ένα καλό αποτέλεσμα και η σειρά Tol Velvet το επιβεβαιώνει με τη βρεφική αντηλιακή Κρέμα Προσώπου & Σώματος. 


Extra tip1: Για να έχει αποτέλεσμα βάλε αντηλιακό στο παιδί 15 με 20 λεπτά πριν από την έκθεσή του στον ήλιο. Ύστερα, κι εφόσον παραμένει στον ήλιο, φρέσκαρε το αντηλιακό στο δέρμα του κάθε δύο ώρες. Αν βρίσκεται όλη την ώρα στη θάλασσα και παίζει ή κολυμπάει, ίσως χρειαστεί να ανανεώνεις ακόμα πιο συχνά το αντηλιακό. 

Extra tip2: Βάλε αντηλιακό κυριολεκτικά παντού στο σώμα του μωρού, απλά πρόσεχε την περιοχή γύρω από τα μάτια αφού αν πάει αντηλιακό εκεί πιθανώς θα τσούξει και θα το ερεθίσει προκαλώντας και το κλάμα του παιδιού. 


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού ιστοτόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στους αναγνώστες από επαγγελματίες υγείας, αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.


Χώρος ζωής, σημείο φροντίδας #carespot

Σχολίασε

Γράψε ένα σχόλιο για ένα άρθρο και κέρδισε 50 πόντους!

για να σχολιάσεις. Αν δεν έχεις λογαριασμό, δημιούργησε σε 1' .