Δωρεάν Μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 49€
*(ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)Όλα τα προϊόντα
Δεν προλαβαίνετε να επισκεφθείτε έναν ειδικό για τη φροντίδα της επιδερμίδας σας;
Όλα τα προϊόντα
για παραγγελίες άνω των 49€
*(ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)σε όλη την Ελλάδα
Η L-Γλουταμίνη είναι το πιο συνηθισμένο αμινοξύ και βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες στους μύες. Ουσιαστικά, περίπου 60% της συνολικής ποσότητας αμινοξέων στους μύες είναι γλουταμίνη.
Θεωρείται μη βασικό αμινοξύ (επειδή παράγεται από το σώμα), αλλά, καθώς παρέχει καύσιμο στους μύες, ορισμένες φορές απαιτείται περισσότερη γλουταμίνη, που δεν μπορεί να παραχθεί σε επαρκείς ποσότητες.
Για παράδειγμα, κατά την έντονη άσκηση, τα αποθέματα γλουταμίνης μειώνονται, καθώς το σώμα τίθεται σε κατάσταση έντασης και απαιτείται περισσότερη γλουταμίνη σε μύες και τένοντες. Σε αυτή την περίπτωση, για να ελαχιστοποιηθεί η διάσπαση των μυών, πρέπει να προσλαμβάνουμε γλουταμίνη από τη διατροφή ή μέσω συμπληρωμάτων.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Οι φυσικές πηγές γλουταμίνης είναι μοσχαρίσιο κρέας από ζώα που τρέφονται με χορτάρι, ψάρι ελεύθερης αλιείας, τυρί κότατζ, σπαράγγι και μπρόκολο. Ακόμα κι όταν συμπεριλαμβάνετε τροφές πλούσιες σε γλουταμίνη στη διατροφή σας ή χρησιμοποιείτε σκόνη ορού γάλακτος, μπορεί να σας ωφελήσει η λήψη συμπληρώματος. Η χαμηλή δόση Solgar® 500 mg L-Glutamine μπορεί να διασφαλίσει την αποκατάσταση των επιπέδων στον οργανισμό σας.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1-2 φυτοκάψουλες ημερησίως, κατά προτίμηση με νερό ή χυμό ανάμεσα στα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.
Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα*
Barcodes 033984013209
Γράψε την πρώτη αξιολόγηση
Συνδέσου για να σχολιάσεις. Αν δεν έχεις λογαριαμό, δημιούργησε σε 1' εδώ.
Αξιολογήσεις