Shape
carespot.gr
carespot.gr

Κύπελλο Σύλληψης FERTI·LILY: 48% πιο... κοντά να γίνετε γονείς

25 Ιουνίου 2021

Περίπου 48,5 εκατ. ζευγάρια παγκοσμίως αντιμετωπίζουν πρόβλημα υπογονιμότητας και ο αριθμός δείχνει να έχει αυξητικές τάσεις. Η δυσκολία αγγίζει το 9% των ανδρών και το 10% των γυναικών που βρίσκονται σε αναπαραγωγική ηλικία, δηλαδή μεταξύ 15 και 44 ετών. Αν «βλέπεις» τον εαυτό σου σ' αυτούς τους αριθμούς μην απελπίζεσαι. Εξάλλου, όπως λένε οι ειδικοί, η κακή ψυχολογία αποτελεί ένα ακόμη εμπόδιο στην προσπάθεια που κάνεις με το άλλο σου μισό για να γίνετε γονείς. Πλέον σου δίνεται ένα ακόμη «όπλο» στη μάχη με την υπογονιμότητα. Έχεις ακούσει για το Κύπελλο Σύλληψης FERTI·LILY; Αν όχι έφτασε η στιγμή. Πρόκειται για προϊόν καινοτομίας που προέκυψε όταν συνεργάστηκαν ένας ειδικός σε θέματα γονιμότητας και ένας επιχειρηματίας της ιατρικής ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με το ίδιο πρόβλημα. 

Αυτό το Κύπελλο αποτελεί μια έξτρα βοήθεια, δίχως να γίνεται χρήση κάποιας ορμόνης, που στοχεύει στην ενίσχυση σύλληψης. Έχει αποδειχθεί κλινικά ότι συντελεί στην αύξηση των πιθανοτήτων σύλληψης σε ποσοστό 48%. Η χρησιμοποίηση είναι πολύ απλή, εύκολη και δίχως καθόλου πόνο. Χαρακτηριστικό είναι ότι το 86% των γυναικών που το χρησιμοποίησαν δήλωσαν ότι δεν είχαν καμία δυσκολία ενώ 9 στις 10 το χαρακτήρισαν άνετο. 

Επίσης δεν θέτει την υγεία σας σε κίνδυνο αφού κατασκευάζεται από 100% ιατρική σιλικόνη και είναι βιοσυμβατό. Έχει ευκαμψία, ανθεκτικότητα και η χρήση του γίνεται στο σπίτι σας δίχως ιατρεία και νοσοκομεία. Αυτό το εξαιρετικό μαλακό Κύπελλο σιλικόνης λοιπόν εισάγεται όταν ολοκληρωθεί η ερωτική επαφή και βοηθάει στην προώθηση του σπέρματος προς τον τράχηλο. Μάλιστα, προστατεύει τα σπερματοζωάρια από την τραχηλική βλέννη και επιβιώνουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Όσο περισσότερα παραμείνουν στην περιοχή τόσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός εκείνων που θα φτάσουν στο ωάριο αυξάνοντας τις πιθανότητες εγκυμοσύνης. Έχει αποδειχθεί ότι μέχρι και περίπου 300% περισσότερα (!) σπερματοζωάρια εισέρχονται στην τραχηλική βλέννη χάρη στο Κύπελλο Σύλληψης FERTI·LILY. Σημαντικό επίσης να τονιστεί είναι ότι σε αντίθεση με άλλα βοηθήματα σύλληψης που είναι για μία χρήση, το Κύπελλο Σύλληψης FERTI·LILY μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε μέχρι και για 6 μήνες.


Οδηγίες Χρήσης:

Μετά την ολοκλήρωση της σεξουαλικής επαφής εισάγετε το κύπελλο αφού το αναποδογυρίσετε («το μέσα-έξω») για να μοιάζει με ομπρέλα. Βάλτε ένα δάχτυλο μέσα στο FERTI·LILY και σπρώξτε απαλά προς τον κόλπο σας μέχρι να φτάσει στην κορυφή του. Πως θα καταλάβετε ότι έφτασε στο σωστό σημείο; Με το που αισθανθείτε μια μικρή αντίσταση, λες και συναντήσατε τοίχωμα, σημαίνει πως φτάσατε στον τράχηλο. Ύστερα τραβήξτε το σιλικονούχο κορδόνι για να επιστρέψει το κύπελλο στο κανονικό σχήμα του. Το Κύπελλο FERTI·LILY αποτελεί προστατευτική δίοδο για το σπέρμα. Παράλληλα δεν σας περιορίζει, μπορείτε να κινείστε ελεύθερα. Μάλιστα, δεν χρειάζεται καν να ξαπλώνετε με τα πόδια ψηλά. Σηκωθείτε και περπατήστε ή πηγαίντε στην τουαλέτα ελεύθερα. Κάνετε ντους ή απλώς κοιμηθείτε. Το αργότερο σε 60 λεπτά αφαιρέστε το και πλύνετέ το. 


Οδηγίες Καθαρισμού:

Πλύνετε το κύπελλο FERTI·LILY με ζεστό νερό για 5-10 λεπτά. Οι μικρές οπές που υπάρχουν κάτω από το χείλος πρέπει να παραμένουν πάντοτε καθαρές και ανοικτές για την αποφυγή δημιουργίας κενού αέρος κατά την αφαίρεση του κυπέλλου. Τεντώστε απαλά κάθε οπή κάτω από ζεστό, τρεχούμενο νερό για να αφαιρέσετε τυχόν υπολείμματα. Στο τέλος της γόνιμης περιόδου σας, συνιστάται να πλύνετε, να βράσετε και να στεγνώσετε το κύπελλο FERTI·LILY σύμφωνα με τις οδηγίες. Φυλάξτε το στη βαμβακερή θήκη που παρέχεται. ΜΗΝ το φυλάξετε σε πλαστική θήκη ή σε αεροστεγές δοχείο. Για τον καθαρισμό χρησιμοποιήστε μια ανοικτή κατσαρόλα γεμάτη νερό. Σε περίπτωση ζημιάς (π.χ. αν ξεχαστεί και το νερό της κατσαρόλας εξατμιστεί με συνέπεια το κύπελλο να καεί) το κύπελλο μπορεί να μην είναι πια αποτελεσματικό και θα πρέπει να απορριφθεί και να αντικατασταθεί.


Extra info1: Το Κύπελλο Σύλληψης FERTI·LILY διατίθεται σε ένα μέγεθος και είναι κατάλληλο για όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από το ύψος, το βάρος ή την ηλικία. 

Extra info2: Το κύπελλο σύλληψης FERTI·LILY είναι κατασκευασμένο από ιατρική σιλικόνη, που είναι εντελώς αδρανής. Δεν θα απελευθερώσει χημικές ουσίες ή ορμόνες στο σώμα σας.

Extra info3: Πριν από την πρώτη χρήση βράστε το Κύπελλο σε πόσιμο νερό βρύσης ή σε εμφιαλωμένο μεταλλικό νερό. Μην προσθέσετε σαπούνι ή απορρυπαντικό στο νερό που βράζει, διότι μπορεί να διασπαστεί η σιλικόνη. 

Extra info4: Δεν αποκλείεται το κύπελλο FERTI·LILY να αποχρωματιστεί εν καιρώ. Ωστόσο αυτό δεν επηρεάζει τη λειτουργικότητά του. Μην χρησιμοποιείτε ξύδι, τεϊέλαιο, αρωματικό σαπούνι, σαπούνι Καστίλης/σαπούνι με μέντα, σαπούνι με βάση το λάδι, αλκοόλ εντριβών, αντιβακτηριδιακό σαπούνι, απολυμαντικό χεριών, υγρά μαντηλάκια, σαπούνι πιάτων, υπεροξείδιο του υδρογόνου, χλωρίνη ή άλλες σκληρές χημικές ουσίες για να ανοίξετε το χρώμα του κυπέλλου. Ενδέχεται να βλάψουν τη σιλικόνη και να προκαλέσουν ερεθισμούς.

Extra info5: Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι αλλεργικοί στη σιλικόνη. Αν και μερικοί άνθρωποι είναι αλλεργικοί στο λάτεξ (το υλικό από το οποίο συνήθως κατασκευάζονται τα προφυλακτικά), οι πιθανότητες να προκληθεί αλλεργική αντίδραση από τη σιλικόνη είναι πολύ λιγότερες. Ωστόσο, εάν γνωρίζετε ότι έχετε αποδεδειγμένη αλλεργία στη σιλικόνη, δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού ιστοτόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στους αναγνώστες από επαγγελματίες υγείας, αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.


Χώρος ζωής, σημείο φροντίδας #carespot

Σχολίασε

Γράψε ένα σχόλιο για ένα άρθρο και κέρδισε 50 πόντους!

για να σχολιάσεις. Αν δεν έχεις λογαριασμό, δημιούργησε σε 1' .