Shape
carespot.gr
carespot.gr

OCM: Αυτό είναι τo νέο trend στον καθαρισμό προσώπου

Carespot Pharmacy
CARESPOT PHARMACY
Φαρμακείο

11 Δεκεμβρίου 2018

OCM: H νέα τάση στον καθαρισμό προσώπου είναι το λάδι και ήρθε με δύναμη από την Κορέα! Καθαρίζει σε βάθος και μειώνει ακμή και ρυτίδες! Μάθε όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις και ανέβασε επίπεδο την περιποίησή σου. 

 

Τι είναι η OCM (Oil Cleansing Method);

Η OCM, δηλαδή η μέθοδος καθαρισμού με λάδι υπόσχεται ότι μπορεί να καθαρίσει σωστά την επιδερμίδα ακόμα και εκείνη που έχει ακμή.

Γιατί να ξεκινήσεις καθαρισμό προσώπου με λάδι;

Το λάδι διαλύει το λάδι, επομένως μπορεί να απομακρύνει και να διαλύσει ουσίες με παρόμοια χημική δομή όπως είναι οι ρύποι που έχουν ελαιώδη μορφή, η λιπαρότητα και το μεικ-απ. Η μέθοδος αυτή, εκτός του ότι θα σε βοηθήσει να κάνεις απαλό και βαθύ καθαρισμό στους πόρους του δέρματος:

1.Απομακρύνει αποτελεσματικά τους ρύπους από την επιδερμίδα.

2.Δεν αφυδατώνει ούτε ξηραίνει την επιδερμίδα.

3.Δεν αφαιρεί τη φυσική λιπαρότητα της επιδερμίδας.

4.Λειτουργεί ρυθμιστικά στο δέρμα.

5.Βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας και μειώνει την ακμή και την ξηροδερμία.

6.Προάγει την υγεία της επιδερμίδας ακριβώς επειδή γίνεται χρήση αγνών ελαίων.

 

Πώς καθαρίζεις το πρόσωπό σου με λάδι;

Ακολούθησε τις οδηγίες βήμα - βήμα:

1) Κάνε απαλό μασάζ με λάδι, πάνω στο πρόσωπο, ακόμα και αν έχει μέικ απ.

2) Σκούπισε με ένα βαμβάκι την επιδερμίδα σου με ένα βρεγμένο σε χλιαρό νερό βαμβακερό πανάκι ή πετσέτα.

3) Ξέπλυνε με ζεστό νερό την πετσέτα και επανάλαβε όσες φορές χρειάζεται μέχρι να απομακρυνθεί το λάδι.

4) Όταν τελειώσεις χρησιμοποίησε ένα τόνερ χωρίς οινόπνευμα.  

Άφησε τη μέθοδο καθαρισμού προσώπου με λάδι 1-2 εβδομάδες να δράσει στην επιδερμίδα σου και να δεις τα πρώτα αποτελέσματα σε ρυτίδες, εξανθήματα και ακμή.

 

Τι λάδι μπορείς να χρησιμοποιήσεις για τον καθαρισμό προσώπου

Tα έλαια που ενδείκνυνται είναι εκείνα που φράζουν λιγότερο τους πόρους του προσώπου, όπως για παράδειγμα το mineral oil, το argan, το jojoba, το neem, το έλαιο κάνναβης. Ανεξάρτητα από το έλαιο που θα επιλέξεις, βεβαιώσου ότι είναι 100%, υψηλής ποιότητας. Σου προτείνουμε:  

1) Το Organic Moroccan Argan Oil Liquid Gold της dr. Organic περιέχει 100% αγνό έλαιο Argan. Eνυδατώνει, αναδομεί και θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα. Λόγω της εξαιρετικής αντιοξειδωτικής και αντιγηραντικής του δύναμης, προστατεύει το δέρμα από την πρόωρη γήρανση και βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί την ελαστικότητα, τη σφριγηλότητα και τη νεανική της όψη.

2) To HUILE SENSORIELLE Aux 3 Fleurs Λάδι Ενυδάτωσης & Θρέψης με 3 Λευκά Λουλούδια για Πρόσωπο, Σώμα & Μαλλιά της LIERAC. Αισθησιακό λάδι με μη λιπαρή υφή για αναγέννηση, 24ωρη ενυδάτωση και θρέψη της επιδερμίδας σας. Το φίνο αυτό λάδι με τη βελούδινη υφή εξασφαλίζει μέγιστη προστασία της επιδερμίδας χάρη σε επίλεκτα φυτικά λάδια εξαιρετικής αναγέννησης που δρουν σε συνέργεια με 3 λευκά λουλούδια.

3) Το Huile Prodigieuse Ξηρό λάδι για Πρόσωπο, Σώμα & Μαλλιά της NUXE.

Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη, είναι συνδυασμός 6 πολύτιμων φυτικών ελαίων που εξασφαλίζουν την άμεση ενυδάτωση της επιδερμίδας, χαρίζει λάμψη και βελούδινο δέρμα, χωρίς ίχνος λιπαρότητας, αυξάνει την ελαστικότητα, επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης, συγκρατεί τη υγρασία.

 

Χώρος ζωής, σημείο φροντίδας  #carespotgr

Σχολίασε

Γράψε ένα σχόλιο για ένα άρθρο και κέρδισε 50 πόντους!

για να σχολιάσεις. Αν δεν έχεις λογαριασμό, δημιούργησε σε 1' .