Shape
carespot.gr
carespot.gr

Τα πιο έξυπνα και χρήσιμα tips του 2022 στο μακιγιάζ

Carespot Pharmacy
CARESPOT PHARMACY
Φαρμακείο

2 Φεβρουαρίου 2022

Κάθε νέα χρονιά φέρνει νέες τάσεις στο make up. Το 2022 δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Κορυφαίοι make up artists «οδηγούν» τη μόδα του μακιγιάζ και κάθε γυναίκα οφείλει να επιλέξει προσεκτικά τι της ταιριάζει. Το σίγουρο είναι πως, πέρα από τις τάσεις, υπάρχουν και μερικά έξυπνα tips που είναι ταυτόχρονα και νέα αλλά και κλασικά. Tips που θα σε βοηθήσουν να βάφεσαι πιο εύκολα και αποτελεσματικά. Στη λίστα με τα «κόλπα» του 2022 λοιπόν ανήκουν και τα παρακάτω. Τι περιμένεις; Δοκίμασέ τα και σίγουρα δεν θα χάσεις. Μην ξεχνάς βεβαίως να πάρεις και τις ΔΩΡΕΑΝ οδηγίες του συμβούλου ομορφιάς του carespot.gr.  


  • Conceal-αρε σε... τρίγωνο σχήμα κάτω από τα μάτια αν θες πραγματικά να δώσεις φως. Η βάση του τριγώνου θα είναι ακριβώς κάτω από τα μάτια και θα στενεύει όσο κατεβαίνει προς τα κάτω στο κόκκαλο στο μάγουλο.
  • Αν χρησιμοποιείς ψεύτικες βλεφαρίδες, βάλε κόλλα χρησιμοποιώντας ένα λεπτό μεταλλικό πιαστράκι για τα μαλλιά ώστε να αποφεύγεις να κολλήσεις παντού και τα πάντα. 
  • Ζέστανε με ένα πιστολάκι το ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες πριν τις χρησιμοποιήσεις, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο. 
  • Αν το μπουκαλάκι της μάσκαρα έχει πάρει αέρα και έχει ξεραθεί το προϊόν μπορείς να το... φρεσκάρεις προσθέτοντας δύο σταγόνες αλατούχου νερού. Έχε υπόψιν σου ότι η μάσκαρα έχει μάξιμουμ τρεις μήνες ζωής, μετά πρέπει να παίρνεις καινούργια. 
  • Χρησιμοποίησε ένα κουτάλι όταν κάνεις χρήση μάσκαρα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για να αποφευχθούν μουτζούρες. 
  • Για ένα ιδανικό «γατίσιο» βλέμμα φρόντισε να κάνεις πρώτα τις εξωτερικές γραμμές και ύστερα να «γεμίσεις» το εσωτερικό. 
  • Πριν χρησιμοποιήσεις το μολύβι eye liner ζέστανέ το λίγο πλησιάζοντας έναν αναμμένο αναπτήρα. 
  • Κάνε μια μίνι απολέπιση στα χείλη με ειδικό προϊόν πριν βάλεις κραγιόν. Έτσι θα έχεις το τέλειο αποτέλεσμα και θα είναι μηδαμινή η πιθανότητα να παρατηρήσεις ανομοιομορφίες στα βαμμένα χείλη. 
  • Βάλε ένα στρώμα foundation ΠΡΙΝ από το concealer ώστε να ελαχιστοποιηθούν κοκκινίλες και αποχρωματισμοί.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού ιστοτόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στους αναγνώστες από επαγγελματίες υγείας, αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.


Χώρος ζωής, σημείο φροντίδας #carespot

Σχολίασε

Γράψε ένα σχόλιο για ένα άρθρο και κέρδισε 50 πόντους!

για να σχολιάσεις. Αν δεν έχεις λογαριασμό, δημιούργησε σε 1' .