Shape
carespot.gr
carespot.gr

Bio-Oil: Τι είναι και πως το χρησιμοποιώ

Carespot Pharmacy
CARESPOT PHARMACY
Φαρμακείο

11 Ιουνίου 2021

Τι θα έλεγες αν κάποιος σε ενημέρωνε ότι υπάρχει ένα προϊόν με περισσότερα από 410 βραβεία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πρόσωπο, σώμα αλλά και μαλλιά και βοηθάει με τις ραγάδες, τις ρυτίδες, τις ουλές, τα «σκασμένα» σημεία πάνω σου; Προφανώς και θα έλεγες: το θέλω! Εμείς λέμε: Bio Oil. Αυτό είναι που κάνει τόσα κι ακόμα παραπάνω. Η λίστα είναι τεράστια και αφορά και την ομορφιά αλλά και την υγεία του δέρματος από την κορυφή ως και τα νύχια σου. Αν δεν έχεις γνωριστεί ως τώρα με το συγκεκριμένο προϊόν, είναι καιρός να το κάνεις. Είναι βέβαιο ότι θα γίνει ο πιο πιστός σου φίλος. 


Τι είναι το Bio Oil; Πρόκειται για ειδικό έλαιο (κυκλοφορεί και σε GEL) περιποίησης του δέρματος κατάλληλο για την πρόληψη και ανάπλαση ενάντια σε ουλές, ραγάδες και ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο δέρματος. Αποτελείται από συνδυασμό εκχυλισμάτων φυτών (λεβάντας, χαμομηλιού καλέντουλας) και βιταμινών (Ε, Α), συνδυασμένα σε μια βάση ελαίου. Περιέχει το επαναστατικό συστατικό PurCellin Oil™ που διασφαλίζει την καλύτερη απορρόφηση των καλών στοιχείων, των βιταμινών και των εκχυλισμάτων φυτών και γι' αυτό είναι το Νο1 σε πωλήσεις προϊόν για ουλές και ραγάδες σε 24 χώρες! Είναι υποαλλεργικό, ελαφρύ, μη λιπαρό και δεν φράζει τους πόρους ούτε περιέχει parabens. Μπορούν να το χρησιμοποιήσουν γυναίκες (ακόμα και έγκυες) αλλά και άντρες όλων των ηλικιών, ακόμα και παιδιά άνω των δύο ετών. 


Πως θα το εφαρμόσεις; Κάνοντας μασάζ με κυκλικές κινήσεις τρεις (3) φορές την ημέρα για τουλάχιστον τρεις (3) μήνες. Μάλιστα, παίρνοντας υπόψιν της τις ανάγκες των γυναικών σε εγκυμοσύνη για περιποίηση δημιούργησε και το Bio Oil από 100% φυσικά συστατικά για την αντιμετώπιση ουλών και ραγάδων χρησιμοποιώντας αποκλειστικά φυσικά έλαια. Οι κλινικές μελέτες έδειξαν ότι είναι εξίσου αποτελεσματικό με το πρωτότυπο! Το 93% όσων χρησιμοποίησαν Bio Oil δήλωσαν ότι δημιουργεί αίσθηση απαλότητας στο δέρμα που διαρκεί. Το 61% ανέφεραν ότι το προϊόν βελτίωσε την όψη του δέρματος. Το 51% είπαν ότι οι ουλές και οι ραγάδες έγιναν λιγότερο έντονες. 


  • Βοηθάει στην αντιμετώπιση και το «σβήσιμο» των ραγάδων όντας ένα προϊόν με περισσότερα από 400 βραβεία (!) στη συγκεκριμένη δράση και όχι μόνο. Επίσης «εγκλωβίζει» την υγρασία στο δέρμα και δεν επιτρέπει να ξηραθεί. 
  • Έχει αντιγηραντική δράση αφού χάρη στις βιταμίνες Α και Ε μειώνει την ένταση των ρυτίδων ενώ βοηθάει στην αναδόμηση των κυττάρων και ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα κάνοντάς το πιο ελαστικό. 
  • Ξεκουράζει τα μάτια και εξασθενεί τους μαύρους κύκλους κάτω απ' αυτά, το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε λίγο μασάζ με μερικές σταγόνες Bio - Oil.
  • «Λειαίνει» ουλές / σημάδια από παλιές πληγές που επιμένουν και σας κάνουν να αισθάνεστε άβολα με τον εαυτό σας και την όψη τους. 
  • Ανακουφίζει τα σκασμένα χείλη (ειδικά τον χειμώνα) και τα βοηθάει στην επούλωσή τους.
  • Ενυδατώνει τις φτέρνες που έχουν «σκάσει» ή τους αγκώνες που έχουν σκληρύνει ενώ το ίδιο αποτελεσματικό είναι και με τις παρανυχίδες που ενοχλούν. 
  • Αντιμετωπίζει τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες στο δέρμα μετά από ξύρισμα ή αποτρίχωση. Παράλληλα μπορεί να γίνει χρήση του και πριν απ' αυτά ώστε να μαλακώσουν οι τρίχες. 
  • Λειτουργεί και ως καταπραϋντικό για το δέρμα μετά από πολύωρη έκθεση στον ήλιο


Extra info1: Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως λάδι μασάζ αφού βοηθάει να περιοριστεί στο ελάχιστο ο πόνος από την τριβή και παράλληλα ενυδατώνει και χαλαρώνει. Επίσης είναι καλό να ρίξετε μερικές σταγόνες στη μπανιέρα και να απολαύσετε ύστερα το μπάνιο σας. 

Extra info2: Η ειδική του σύνθεση επιτρέπει και τη χρησιμοποίησή του σε εύθραυστα ή ταλαιπωρημένα μαλλιά καθώς ενυδατώνει τις άκρες τους. Μπορείτε να κάνετε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής με λίγες σταγόνες ή αναμειγνύοντάς το με το σαμπουάν. Παράλληλα προστατεύει τα μαλλιά από το χλώριο της πισίνας και το αλάτι της θάλασσας όταν κολυμπάτε ενώ κάλλιστα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μάσκα. Απλώστε Bio Oil στα μαλλιά πριν κοιμηθείτε και τυλίξτε τα με μια πετσέτα και λουστείτε το πρωί. Θα εκπλαγείτε με το εντυπωσιακό αποτέλεσμα. 


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού ιστοτόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στους αναγνώστες από επαγγελματίες υγείας, αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.


Χώρος ζωής, σημείο φροντίδας #carespot

Σχολίασε

Γράψε ένα σχόλιο για ένα άρθρο και κέρδισε 50 πόντους!

για να σχολιάσεις. Αν δεν έχεις λογαριασμό, δημιούργησε σε 1' .