Shape
carespot.gr
carespot.gr

Είτε εξοχή είτε θάλασσα, χρειάζεσαι ένα «όπλο» after bite

Carespot Pharmacy
CARESPOT PHARMACY
Φαρμακείο

12 Μαΐου 2021

Το καλοκαίρι είναι πια εδώ και το ίδιο η διάθεσή σου για εξορμήσεις στην εξοχή ή τη θάλασσα. Πριν μπεις στο αυτοκίνητο με προορισμό τη θάλασσα ή την εξοχή είσαι σίγουρη / ος ότι έχεις μαζί σου ό,τι χρειάζεται; Και δεν αναφερόμαστε, μόνο, στο αντηλιακό και την πετσέτα. Στην τσάντα σου επιβάλλεται να έχεις και κάτι άλλο που θα σε ανακουφίσει σε περίπτωση που έρθεις σε επαφή με κάποιον «φίλο» που δεν επιθυμούσες. Και όταν λέμε «φίλο» εννοούμε μια μέλισσα (ή σφίγγα), ένα κουνούπι, μια αράχνη, μια τσουκνίδα, μια τσούχτρα ή μέδουσα. Η λίστα είναι ακόμα μεγαλύτερη. Υπάρχουν ουκ ολίγα φυτά, έντομα ή ζωντανοί οργανισμοί που ζουν στη θάλασσα που μπορούν να σε φέρουν σε δύσκολη θέση όταν έρθεις σε επαφή μαζί τους. 

Φαγούρα, πόνος, κοκκινίλα, πρήξιμο ή ακόμα και αλλεργικό σοκ μπορούν να προκληθούν και γι' αυτό πρέπει να είσαι προετοιμασμένη / ος. Φρόντισε να έχεις μαζί σου ένα after bite προϊόν γιατί ούτε στην εξοχή ούτε στη θάλασσα υπάρχει φαρμακείο... Υπάρχουν αρκετά και αποτελεσματικά από τα οποία μπορείς να διαλέξεις εκείνο που σου ταιριάζει. Όλα έχουν δημιουργηθεί από πολύτιμα, φυτικά συστατικά με αντιφλεγμονώδεις και καταπραϋντικές δράσεις. Προσφέρουν άμεση ανακούφιση από τα ενοχλητικά αισθήματα τσουξίματος, κνησμού και πόνου ενώ κάποια ενυδατώνουν άμεση την ερεθισμένη περιοχή. 

Τα περισσότερα απ' αυτά τα προϊόντα εξάλλου δεν είναι κατάλληλα μόνο για σένα. Είναι για όλη την οικογένεια, ναι ακόμα και για βρέφη. Ωστόσο πριν κάνεις την τελική επιλογή πρέπει να διαβάσεις προσεκτικά τα χαρακτηριστικά του κάθε προϊόντος και φυσικά για την ηλικιακή ομάδα στην οποία απευθύνεται. 


Extra Info1: Δεν είναι μύθος αλλά αλήθεια ότι τα κουνούπια έλκονται περισσότερο από συγκεκριμένους ανθρώπους. Υπολογίζεται ότι το 20% του παγκόσμιου πληθυσμού έλκεται περισσότερο από άτομα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Παίζει ρόλο ο τύπος αίματος, το βάρος, τα γονίδια, τα ρούχα. Τα κουνούπια μπορούν να εντοπίσουν τους ανθρώπους που τα έλκουν περισσότερο (στην κατηγορία ανήκουν και οι έγκυες γυναίκες) από 35 μέτρα!


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού ιστοτόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στους αναγνώστες από επαγγελματίες υγείας, αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.


Χώρος ζωής, σημείο φροντίδας #carespot 

Σχολίασε

Γράψε ένα σχόλιο για ένα άρθρο και κέρδισε 50 πόντους!

για να σχολιάσεις. Αν δεν έχεις λογαριασμό, δημιούργησε σε 1' .