Shape
carespot.gr
carespot.gr

Ο δωρεάν σύμβουλος ομορφιάς αλλάζει άμεσα την επιδερμίδα σου για να λάμπεις στα ρεβεγιόν!

Carespot Pharmacy
CARESPOT PHARMACY
Φαρμακείο

8 Δεκεμβρίου 2021

Κάθε φορά που πλησιάζουν τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς ή άλλη σημαντική εκδήλωση σε πιάνει ένας πανικός. Θα δείχνεις όμορφη και λαμπερή ή μήπως η επιδερμίδα σου θα έχει τη θαμπή όψη που βλέπεις τώρα στον καθρέφτη; Είναι λογικό να αναρωτιέσαι τι κάνεις λάθος. Είναι επίσης λογικό να διστάζεις να επισκεφθείς έναν σύμβουλο ομορφιάς αφού οι εποχές είναι δύσκολες και τα χρήματα δεν περισσεύουν. Εμείς ωστόσο είμαστε εδώ για σένα. Μπορείς ακόμα και τώρα, σε ελάχιστες μέρες, να μεταμορφωθείς. Να δώσεις λάμψη και φρεσκάδα στην επιδερμίδα σου και να κλέψεις τις εντυπώσεις τις ξεχωριστές βραδιές του χρόνου. Πριν απ' όλα επισκέψου ΔΩΡΕΑΝ τον δικό μας ηλεκτρονικό σύμβουλο ομορφιάς ώστε να σου προτείνει τα κατάλληλα προϊόντα. Και ύστερα ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες. Σε ελάχιστα 24ωρα θα δεις το δέρμα σου να λάμπει ξανά. 


Καθαρισμός: Ο «καμβάς» σου, δηλαδή το πρόσωπο, πρέπει να είναι καθαρός. Πως αλλιώς θα... ζωγραφίσεις πάνω του; Όλα αρχίζουν και τελειώνουν στην καθαριότητα του προσώπου. Πρωί και βράδυ πλύνε το (κάνονας ελαφρύ μασάζ) με το σωστό καθαριστικό προσώπου που απομακρύνει λιπαρότητα και εξωτερικές βρωμιές που μπορεί να προέρχονται και από τη μόλυνση του περιβάλλοντος ανοίγοντας τους πόρους.  

Απολέπιση: Μπορεί για κάποιες γυναίκες να μην θεωρείται σημαντική η υπερεκτιμημένη αλλά αυτή είναι μια λάθος άποψη. Η απολέπιση είναι ένας από τους καλύτερους και πιο σίγουρους τρόπους για να επιτευχθεί η λάμψη του δέρματος. Χάρη στην απολέπιση απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα που σχηματίζουν ένα ανώτερο στρώμα στο δέρμα και προκαλούν θάμπωμα. Δύο φορές την εβδομάδα θεωρείται αρκετό. 

Ενυδάτωση και προστασία: Εφόσον ολοκληρώσεις με τον καθαρισμό και την απολέπιση, πρέπει να φροντίσεις και για την ενυδάτωση της επιδερμίδας. Υπάρχουν εξαιρετικές κρέμες ή booster που δίνουν άμεσα φρεσκάδα στην επιδερμίδα η οποία όταν «ξεδιψάσει» πρέπει και να προστατευθεί. Το αντηλιακό λοιπόν πρέπει να είναι στην καθημερινή ρουτίνα, ακόμα και σε μέρες που δεν έχουν πολύ ήλιο. Προσοχή! Η ενυδάτωση δεν πρέπει να είναι μια διαδικασία που ακολουθούμε σε μια ειδική περίσταση, π.χ. σε μια σημαντική έξοδο. Πρωί και βράδυ πρέπει να ενυδατώνεται το δέρμα.

Βιταμίνη C: Είναι γνωστή η σπουδαιότητα της συγκεκριμένης βιταμίνης για την υγεία αλλά και την ομορφιά ενός οργανισμού. Είτε ως συμπλήρωμα διατροφής είτε ως συστατικό μιας ενυδατικής, ενός ορού ή ενός booster η βιταμίνη C δεν πρέπει να λείπει από την καθημερινή σου περιποίηση. Εκτός όλων των άλλων έχει και την τάση να χαρίζει λάμψη όπως και η βιταμίνη Β3. 

Μάσκα προσώπου: Αν θέλετε ακόμα πιο γρήγορα αποτελέσματα η μάσκα προσώπου θα επισπεύσει τις διαδικασίες. Υπάρχουν εξαιρετικές μάσκες που βελτιώνουν την όψη του δέρματος άμεσα ώστε να είστε όπως επιθυμείτε σε ένα σημαντικό event που πρέπει να παρευρεθείτε. Μια μάσκα συνηθίζει να αυξάνει την ενυδάτωση και τη λάμψη του δέρματος κατά περίπου 30% αμέσως μετά τη χρήση της. 

Κάνε μασάζ: Μην αμελείς να δείχνεις στην επιδερμίδα του προσώπου σου πόσο τη νοιάζεσαι. Κάθε φορά που βάζεις ενυδατική ή πλένεις το πρόσωπο κάνε ελαφρύ μασάζ για 2-3 λεπτά. Βοηθάει να χαλαρώσουν οι μύες και να κυκλοφορήσει το αίμα καλύτερα κι αυτό είναι ευεργετικό δίνοντας άμεσα νεανική φρεσκάδα και λάμψη. 

Πρόσεξε τη διατροφή: Η υγεία του δέρματος εξαρτάται σε πολύ μεγάλο ποσοστό και από το πόσο υγιεινή, ή όχι, είναι η διατροφή που κάνεις. Απέφευγε τα έτοιμα και ανθυγιεινά σνακ. Αντιθέτως προτίμησε φρούτα, λαχανικά και ό,τι φρέσκο υπάρχει. Επίσης βάλε στις επιλογές σου τρόφιμα με αντιοξειδωτική δράση. 


Extra info: Και να θυμάσαι, η καλύτερη ενυδάτωση αρχίζει από τα μέσα προς τα έξω. Συνεπώς με μην αμελείς να πίνεις άφθονο νερό και φυσικούς χυμούς. 


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού ιστοτόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στους αναγνώστες από επαγγελματίες υγείας, αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.


Χώρος ζωής, σημείο φροντίδας #carespot 


Σχολίασε

Γράψε ένα σχόλιο για ένα άρθρο και κέρδισε 50 πόντους!

για να σχολιάσεις. Αν δεν έχεις λογαριασμό, δημιούργησε σε 1' .