Shape
carespot.gr
carespot.gr

Safe sex: Τα top10 καλύτερων και χειρότερων εραστών

Carespot Pharmacy
CARESPOT PHARMACY
Φαρμακείο

11 Ιουνίου 2021

Η πανδημία περιόρισε στο ελάχιστο τις κοινωνικές συναναστροφές και η μάσκα έγινε απαραίτητη για την υγεία μας. Ακόμα και τις πιο στενές, σεξουαλικές επαφές, δοκίμασε σκληρά. Πλέον ο πλανήτης αρχίζει να βγαίνει από την απομόνωση και οι ζωές επιστρέφουν σιγά σιγά στην κανονικότητα. Μαζί και η συντροφικότητα. Βεβαίως, είτε πριν είτε μετά την πανδημία, υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες για το σεξ. Γιατί το καλύτερο σεξ δεν παύει να είναι το ΑΣΦΑΛΕΣ. Αφού φροντίσουμε να προφυλαχθούμε θα προσπαθήσουμε και να βελτιώσουμε την ποιότητα με το κατάλληλο βοήθημα και, φυσικά, την ιδανική ψυχολογία. Όσον αφορά στις γυναίκες, ασφάλεια σημαίνει και ένας καθαρός κόλπος.

Όσον αφορά τους Έλληνες, φτάνει η ώρα να πάρουν την... τιμή τους ξανά πίσω. Κι αυτό γιατί σε πρόσφατη on line έρευνα που διεξήχθη και στην οποία συμμετείχαν 15.000 πολυ...ταξιδεμένες γυναίκες γεμάτες εμπειρίες με άνδρες διαφόρων εθνικοτήτων, κατετάγησαν 5οι στη 10άδα με τους χειρότερους! Κι όμως, ναι! Αντιθέτως οι γείτονές μας Ιταλοί αλλά και οι επίσης μεσογειακοί Ισπανοί, έβαλαν τα... γυαλιά στους Έλληνες όντες στην 3η και την 1η θέση αντίστοιχα! Πάντως, υπάρχει ένας τομέας που Έλληνες και Ελληνίδες βάζουν τα... γυαλιά στους άλλους. Κι αυτός αφορά στην συχνότητα ερωτικών επαφών. Ναι η κορυφή είναι δική μας αφού όπως φαίνεται είναι αρκετά αυξημένη η λίμπιντό μας! 


TOP10 ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΕΡΑΣΤΩΝ

1) Ισπανοί

2) Βραζιλιάνοι

3) Ιταλοί

4) Γάλλοι

5) Ιρλανδία

6) Νοτιοαφρικάνοι

7) Αυστραλοί

8) Νεοζηλανδοί

9) Δανοί

10) Καναδοί


TOP10 ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ ΕΡΑΣΤΏΝ

1) Γερμανοί (μυρίζουν πολύ)

2) Άγγλοι (τεμπέληδες)

3) Σουηδοί (γρήγοροι)

4) Ολλανδοί (κυριαρχικοί)

5) Αμερικάνοι (απότομοι)

6) Έλληνες (αγαπούληδες)

7) Ουαλοί (εγωϊστές / παρτάκηδες)

8) Σκωτσέζοι (φωνακλάδες)

9) Τούρκοι (ιδρωμένοι)

10) Ρώσοι (τριχωτοί)


TOP10 ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕΞ

1) Ελλάδα 87%

2) Βραζιλία 82%

3) Ρωσία 80%

4) Κίνα 78%

5-6) Ιταλία - Πολωνία 76%

7) Μαλαισία 74%

8-9) Ελβετία - Ισπανία 72%

10) Μεξικό 71%

*Το ποσοστό αφορά στους ενήλικες που δήλωσαν ότι κάνουν σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. 


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού ιστοτόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στους αναγνώστες από επαγγελματίες υγείας, αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.


Χώρος ζωής, σημείο φροντίδας #carespot

Σχολίασε

Γράψε ένα σχόλιο για ένα άρθρο και κέρδισε 50 πόντους!

για να σχολιάσεις. Αν δεν έχεις λογαριασμό, δημιούργησε σε 1' .