Shape
carespot.gr
carespot.gr

Έξυπνα tips για να κάνεις πιο ζουμερά τα χείλη σου!

Carespot Pharmacy
CARESPOT PHARMACY
Φαρμακείο

16 Ιουνίου 2021

Τι προσέχουν πρώτα οι άντρες σε σένα όταν σε γνωρίζουν; Πόσες φορές αλήθεια έχεις κάνει αυτή την ερώτηση στον εαυτό σου δίχως να είσαι σίγουρη για την απάντηση... Μάθε λοιπόν ότι στη συντριπτική πλειοψηφία των σχετικών ερευνών που έχουν διεξαχθεί οι άνδρες παρατηρούν πρώτα το χαμόγελό σου. Η περιοχή του στόματος τραβάει πρωτίστως την προσοχή τους, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ακολούθως δεν παρατηρούν κι άλλα πράγματα όπως η ανατομία του σώματός σου. Όπως καταλαβαίνεις, οφείλεις αν μη τι άλλο να περιποιηθείς το Νο1 «στόχο» της προσοχής τους. Είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς για να φροντίσεις ώστε το χαμόγελό σου να κερδίζει τα κολακευτικά σχόλια όλων. Ένα λαμπερό χαμόγελο απαιτεί περιποιημένα χείλη αλλά και υγιή και αστραφτερά δόντια. Είσαι σίγουρη ότι κάνεις όλα όσα χρειάζεται; Αν όχι, έχουμε μερικές συμβουλές να σου δώσουμε. Πάρε μολύβι και χαρτί. 


  • Απολέπιση: Μία φορά την εβδομάδα, κυρίως σε μέρα που δεν έχεις να βγεις από το σπίτι, απομάκρυνε τυχόν νεκρό δέρμα βουρτσίζοντας απαλά τα χείλη με μια απαλή οδοντόβουρτσα ή κάποιο μαλακό καθαρό πανί. Και λέμε σε μέρα που δεν έχεις να πας κάπου γιατί για μερικές ώρες ύστερα τα χείλη σου θα είναι πιο ευαίσθητα αφού θα έχει απομακρυνθεί το ξηρό δέρμα από πάνω τους. 
  • Πιες νερό: Τα χείλη είναι ακόμα πιο ευαίσθητα σε σχέση με το δέρμα στο υπόλοιπο σώμα σου με συνέπεια να ξηραίνονται πιο εύκολα είτε λόγω ήλιου, είτε λόγω αέρα. Γι' αυτό λοιπόν είναι υπερ-απαραίτητο να μην παραλείπεις το νερό, πιες άφθονο. Επίσης απέφευγε να γλείφεις τα χείλη σου θεωρώντας ότι τους κάνεις καλό και παράλληλα δείχνουν πιο ελκυστικά. Ζημιά γίνεται...
  • Αντηλιακή προστασία: Λόγω θέσης, τα χείλη είναι το πιο εκτεθειμένο μέρος του σώματος στην ηλιακή ακτινοβολία. Φρόντισε λοιπόν να διαλέγεις προϊόντα για τα χείλη που έχουν και αντηλιακή προστασία. Μπορεί να σου φαίνεται λεπτομέρειες ή υπερβολή αλλά δεν είναι. Και να θυμάσαι να ανανεώνεις το προϊόν ανά δύο ώρες. 
  • Ενυδάτωση: Είναι βέβαιο ότι χρησιμοποιείς προϊόντα ενυδάτωσης για το πρόσωπο ή το σώμα. Όμως, ξέρεις ότι τα χείλη σου δεν πρέπει να εξαιρούνται από τη διαδικασία; Υπάρχουν και προϊόντα που ενυδατώνουν και αυτά. Διάλεξε προσεκτικά λοιπόν τα προϊόντα που χρησιμοποιείς αφού είναι καλό να ενυδατώνουν κιόλας τα χείλη, όχι μόνο να τα κάνουν πιο ελκυστικά. Ιδανικά να χρησιμοποιείς ενυδατικές χειλιών τη νύχτα, πριν πέσεις για ύπνο για να δουλέψει μέχρι το πρωί.


Extra info1: Μπορεί στο συγκεκριμένο blog να αναφερόμαστε στις φίλες του #carespot ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι οι άντρες πρέπει να αμελούν τα δικά τους χείλη. Την ίδια φροντίδα επιβάλλεται να ακολουθούν και οι άντρες αφού και το δικό τους χαμόγελο προσέχουν οι γυναίκες.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το περιεχόμενο του παρόντος διαδικτυακού ιστοτόπου δεν αποτελεί και δεν μπορεί να εκληφθεί ως ιατρική συμβουλή, διάγνωση, θεραπεία ή υπόδειξη. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται στους αναγνώστες από επαγγελματίες υγείας, αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση το περιεχόμενο αυτό να υποκαταστήσει την εξατομικευμένη ιατρική συμβουλή, διάγνωση, πρόγνωση ή θεραπεία.


Χώρος ζωής, σημείο φροντίδας #carespot

Σχολίασε

Γράψε ένα σχόλιο για ένα άρθρο και κέρδισε 50 πόντους!

για να σχολιάσεις. Αν δεν έχεις λογαριασμό, δημιούργησε σε 1' .